Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte (/Temat-Hajsownik-Dzonyy-PPI-PV-Shorte-102504) Strony: 1 2 |
Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte - Dzonyy - 26-11-2014 19:00 Witam wszystkich forumowiczów Postanowiłem otworzyć ten wątek aby nauczyć się lepiej systematyczności, oraz podzielić się z Wami moim doświadczeniem w zarabianiu online. Serwisy w których zarabiam: - PerInstallBucks (główne źródło dochodu) - Paid Verts (tutaj lokuję swoje zarobki) - Shorte (dodatkowy profit) Zarobki do dziś: - PIB: - PV: - Shorte: Moim celem jest zarabianie 30$ dziennie. Taka suma pozwoli mi na otwarcie pierwszej firmy, której pomysłu nie mogę zdradzić Planuję jeszcze otworzyć kanał na YT, który będzie dostarczał wiedzy w zakresie zarabiania online oraz inwestowania pieniędzy. Proszę się wypowiedzieć na ten temat, czy chętnie będziecie odwiedzać taki kanał? Podsumowując, posty będę dodawał co parę dni, oczywiście z dowodami w postaci screenów. Trzymajcie kciuki! Pozdrawiam. RE: Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte - Radi98 - 26-11-2014 19:25 Kurcze, może próbuj bardziej celować w usa na tym PPI bo masz ponad 800 installów i tylko 50$, ja mam tylko 30 i 9$ ;| RE: Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte - Dzonyy - 26-11-2014 19:30 Trafna uwaga. Muszę coś z tym zrobić. RE: Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte - full2000 - 26-11-2014 19:56 Dżony kiszony . Propsuję Ci dywersyfikować jakoś swoje zarobki bo PV może upaść tak jak upadło wiele innych tego typu biznesów. Co do kanału YT chętnie bym odwiedział. Oczywiście sub tematu i powodzenia widać że ogarnięty typ z Cb. Pjona RE: Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte - jarunioo7 - 26-11-2014 20:04 Życzę powodzenia! Będę zaglądał na pewno! Sam zarabiam na PV i na shorte.st RE: Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte - Dzonyy - 26-11-2014 20:22 Dywersyfikacja oczywiście będzie, ale te 50$ chcę zainwestować, bo jak na razie serwis prosperuje wyśmienicie. Zobaczymy jak to będzie za parę miesięcy. Jeśli wszystko wypali to ruszam z firmą. RE: Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte - Money. - 26-11-2014 20:42 Powodzenia i wysokich zarobków życzę Może ktoś mi podpowiedzieć jak celować w USA z instalacjami? ^^ RE: Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte - Dzonyy - 30-11-2014 12:21 Mam chwilę czasu, więc dodaję post z zarobków z kilku ostatnich dni. - PIB: + 4,5$ - PV: - Zainwestowane 7$ - 110000 BAP - Shorte: + 0,7$ Celem na kolejny tydzień jest założenie Kanału na YT i nagraniu pierwszego filmu. Uda się, jeśli znajdę trochę czasu i pokonam tremę RE: Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte - bykonrado - 30-11-2014 16:02 Powodzenia w zarabianiu i zycze spelnienia marzenia z firma. Sam chce zalozyc. tylko najpierw dom+biuro dla 10 osob. I jadyma Firma. RE: Hajsownik Dzonyy - PPI, PV, Shorte - P.pw - 30-11-2014 16:11 Polecam zmiane skracacza Http://bc.vc 2x większa stawka i wyplaty co tydzien. Wypłacalni od dawna |