Publikacja Twojej strony została cofnięta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Publikacja Twojej strony została cofnięta (/Temat-Publikacja-Twojej-strony-zostala-cofnieta-100676) Strony: 1 2 |
Publikacja Twojej strony została cofnięta - MilanFan - 01-11-2014 11:44 Dzisiaj spotkało mnie coś przykrego, mój FP został wycofany z publikacji. Cytat:Twoja strona nie jest aktualnie widoczna na Facebooku. Wygląda na to, że treści zamieszczone na Twojej stronie są niezgodne z regulaminem Facebooka, więc strona nie została opublikowana. Oczywiście się odwołałem, bo nic innego zrobić nie mogłem. Teraz pytanie, czy komuś kiedyś przywrócili FP po takim odwołaniu? RE: Publikacja Twojej strony została cofnięta - Profice - 01-11-2014 14:49 Jeśli na Twoim FP faktycznie nie było żadnych treści aż nadto łamiących regulamin, to po przedstawieniu dobrych argumentów powinni go przywrócić. RE: Publikacja Twojej strony została cofnięta - kazudoki - 01-11-2014 15:33 Mi nigdy nawet nie odpisali, więc wątpię, że coś wskórasz. Musieli ludzie zgłaszać nagminnie Twoje fotki, pewnie konkurencja RE: Publikacja Twojej strony została cofnięta - jarunioo7 - 02-11-2014 11:34 Znajomy nie miał żadnych ostrych zdjęć na fp, cofnęli publikację, odwoływał się i fanpaga nie odzyskał :/ Więc raczej nie ma co liczyć na przywrócenie publikacji.. RE: Publikacja Twojej strony została cofnięta - MilanFan - 02-11-2014 12:54 Też nie liczyłem na to, że odzyskam ten FP. Już miałem dziś nowego zakładać, sprawdzam, a tu stary opublikowany. RE: Publikacja Twojej strony została cofnięta - Internetowy$ - 02-11-2014 23:12 Miałem to samo, niestety odwołałem się lecz za jakiś czas straciłem na amen FP.. Straciłem 2 fp: 206k i 500K RE: Publikacja Twojej strony została cofnięta - Szrejter - 02-11-2014 23:19 O kurde to coś konkretnego odwaliles ? RE: Publikacja Twojej strony została cofnięta - georgeflikon - 10-01-2015 13:58 Mi 30 grudnia 2014 roku cofnęli publikację strony. Odwołałem się i przywrócili ją z powrotem ale najlepsze było 8 stycznia. Znów ją zablokowali i cisza. FB zaczyna już mnie wkur.... :/ RE: Publikacja Twojej strony została cofnięta - wiktor96 - 18-01-2015 13:12 Mi kiedyś cofnęli, ale po odwołaniu przywrócili. RE: Publikacja Twojej strony została cofnięta - georgeflikon - 18-01-2015 13:22 Mi teraz też przywrócili ale przed odwołaniem pamiętajcie aby usunąć wszystko co jest niezgodne z regulaminem |