Chciałbym usunąć z niej lajkowanie i żeby zostało samo udostępnianie?
A jak ktoś ma taką Viralke i chce sprzedać to byłbym zainteresowany za przeróbkę też mogę zapłacić
(07-08-2015, 14:15)ClassAxion napisał(a): Widzę że ktoś nie wie na jakiej zasadzie działa viral.. najpierw MUSI zalajkować, a potem udostępnia..
Ktoś tu nie wie na jakiej zasadzie działa viral
Recommend sprawdza czy post/stronę można polubić, a w drugim etapie jest publikowany. Przez 3/4 czasu użytkowania takich viralek miałem wyłączoną możliwość lajkowania postów i żadnych lajków nie zbierałem - co skutkowało dłuższą żywotnością.
Zmień teraz szerloku ustawienia prywatności byle jakiego postu, którego nie będziesz mógł zlajkować z innego konta i wtedy wciśnij poleć i opublikuj Post nie będzie zlajkowany, ale za to udostępniony.
(07-08-2015, 15:25)warinka napisał(a): Zmień teraz szerloku ustawienia prywatności byle jakiego postu, którego nie będziesz mógł zlajkować z innego konta i wtedy wciśnij poleć i opublikuj Post nie będzie zlajkowany, ale za to udostępniony.
Zrobiłem tak jak napisałeś ale i tak wyskakuje potwierdzenie polubienia. Jak zaakceptuje to nic się i tak nie lajkuje... Chyba jednak nie da się tego ominąć.