Czy posiadacie informacje na temat takich stron jak orders24.pl lub pracawkraju.com ? Czy są godne uwagi? Informacje zawarte na tych stronach wyglądają zbyt ciekawie dlatego wzbudziło to moje zaniepokojenie.
Scam, zarobki są o wiele wiele za wysokie, nikt nie zapłaci tyle pieniędzy za takie zlecenia jakie tam są.
Jeszcze nigdy nie widziałem serwisu z podejrzanie wysokimi zarobkami który nie okazałby się oszustwem, albo nie miał jakichś potężnych ukrytych haczyków.
Stawki jak dla osób z doświadczeniem a nie byle pierwszego Zenka z netu chcącego dorobić Kiedyś były podobne strony... oczywiście scamy.
Sprawdź dane firmy, regulamin, umowę, politykę prywatności, cokolwiek...
edit: spróbuj się zarejestrować. Efekt próby testowej: "Cena pakietu treningu - 29 zł." Tadam
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.