Pytam się bo ciągle reinvestowałem i nie zaznaczyłem tej opcji a sama mi się zaznaczyła a ja nie zauważyłem i się boję że stracę hajs :/ napiszę do supporta (Pewno na tym zarabia serwis )
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.