Po wykonaniu czynnosci pojawia mi się komunikat ze lajki zostaną dodane i mnie przekierowuje. Kont na fb jest tak ustawione zeby wszystkie tresci były "publiczne". Jesli znajdzie się ktos chetny do pomocy prosze pw/gg54003622
Sprawdź czy inni widzą Twój post, kliknij na godzinę dodania posta, wtedy będziesz miał bezpośrednie przekierowanie do niego, otwórz w przeglądarce okno incognito (prywatne okno) i wejdź w ten link, jeśli będziesz go widział to wina po stronie leetshares, ale mi właśnie często się zdarza, że inni nie widzą moich postów.
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.