Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu osób poszukuje źródła zarobku w sieci, dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W obecnych czasach zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą dla pracy na etacie. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, każdy kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń!

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czatf),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Domena a skracacze

Autor Wiadomość
Jestem Warzywem Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 84
Dołączył: Oct 2019
Reputacja: 3 +

Forum Gold: 0.00
Post: #1
Domena a skracacze
Sprawdź:
Witajcie.

Założyłem dzisiaj konto na AZ, kupiłem hosting i domenke .pl.

Do tej pory używałem skracaczy, jednak dużo straciłem ponieważ poświęciłem dzisiaj pół dnia na ręczne odpisywanie i podawanie linku skróconego z bit.ly co potem okazało się że żadna z osób nie mogła wejść na stronę. Postanowiłem założyć hosting i kupić domenę. Użyłem przekierowania "301 na zewnętrzną domenę".

Czy dobrze to zrobiłem? Czy da się dodać do takiego przekierowania SSL czy nie ma potrzeby? Chodzi o to, czy ktoś wpisując powiedzmy moją domenę http://www.xyz.pl zostanie przeniesiony na stronę z linkiem referencyjnym czy nie wyświetli mu się że strona nie ma zabezpieczenia?
26-06-2020 16:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
[Vip]rachman Offline
VIP
*

Liczba postów: 5,519
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1782 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 1,499.20
Post: #2
RE: Domena a skracacze
Mam na domenę SSL darmowe ale przekierowuje przez podstronę (np. http://www.domena.pl/podstrona) i działa jak należy. Także w przypadku domeny też normalnie powinno działać jak podepniesz free SSL - daje je większość hostingów.

BONUS od Twisto!
Porady prawne, podatkowe i nie tylko online
26-06-2020 17:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
itmaster Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 313
Dołączył: Jul 2019
Reputacja: 125 +

Forum Gold: 0.00
Post: #3
RE: Domena a skracacze
A dlaczego nie mogli wejść z bit.ly, że musiałeś specjalnie domenę wykupić? Dziwne, nie spotkałem się z czymś takim.

Szukasz hostingu dla swojej strony? - Zobacz listę rabatów na hosting
26-06-2020 19:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
eseles Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 254
Dołączył: Apr 2017
Reputacja: 93 +

Forum Gold: 236.00
Post: #4
RE: Domena a skracacze
Moze skrociles bledny url ?

"Boisz się życia ziomek, ja je łapie za pysk w oku błysk przeliczam plik i nastawiam sie na zysk."
26-06-2020 20:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
joanna78 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 22
Dołączył: Jun 2020
Reputacja: 0 +

Forum Gold: 0.00
Post: #5
RE: Domena a skracacze
To skrypt (strona/sklep) jest odpowiedzialne za przekierowanie z http na http, więc skracacz nie powinien mieć na to wpływu. Pod seo też nie powinno mieć (aż takiego znaczącego) wpływu, co prawda z https google może dać punkt więcej za to że kieruje do bezpiecznej domeny z certyfikatem, ale na pewno będzie miało to mniejszy wpływ niż gdybyś linkował do domeny bez www, a właściwa domena byłaby z www tzn. niby też przekierowanie by dało algorytmowi google że to ta sama domena, ale moc na pewno w jakimś tam niewielkim stopniu byłaby mniejsza.
29-06-2020 14:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Darmowa domena SKOR514 2 913 12-07-2016 15:59
Ostatni post: smagalaz
  O czymś nie wiemy? Domena ZC.com została sprzedana za ponad milion dolarów! Gremquen 3 1,665 07-04-2016 11:04
Ostatni post: Akaishi909
  Znacie jakiś tani hosting z darmową domeną? mateusz2045 2 1,297 31-05-2015 14:19
Ostatni post: selfie
  Skracacze kammic8 7 901 30-04-2014 15:20
Ostatni post: Shogunno
  Domena i hosting, jak to połączyć? maax6 5 1,227 20-04-2014 09:01
Ostatni post: maax6

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.