Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zmień styl:BiałyMobilnyRetro

Wielka aktualizacja Zarabiam.com — zobacz pełną listę zmian

Wątek zamknięty 

ClixTopia - czy ktoś coś wie ?


Autor Wiadomość
Post: #1
ClixTopia - czy ktoś coś wie ?
Sprawdź:
Witam Wink

Przeglądam forum od jakiegoś czas Wink są tutaj bardzo inteligentni użytkownicy dlatego postanowiłem napisać moje zapytanie - wcześniej przeszukałem forum nie znalazłem nic o tym Wink

Czy ktoś cokolwiek wie o stronie :

http://www.clixtopia.com

Pozdrawiam i czekam na odp Wink
Post: #2
RE: ClixTopia - czy ktoś coś wie ?
Raczej SCAM!!
25 centow za klik?? heh Big Grin
Minimum 100$
Pewnie przy wyplacie spotka cb tez cos takiego ; Aby sprawdzic ze nie jestes botem czy cos w tym stylu wypelnij ankiete w ktorej bedziesz musial podac nr fona i on dodatkowo jeszcze na tym zarobi.....
Post: #3
RE: ClixTopia - czy ktoś coś wie ?
A reszta załogi jak to widzi ?
Post: #4
RE: ClixTopia - czy ktoś coś wie ?
Nowa moda na pseudo-buxy "płacące" wypłatami po 100, 200 USD za klikanie... Scam na 110%. Dziękuję
Post: #5
RE: ClixTopia - czy ktoś coś wie ?
Sama nazwa wskazuje że to Utopia Smile Za wysokie stawki i minimum do wypłaty.

P.S Jeśli zaczynasz zabawę z zarabianiem proponuję Ci Clixsense jest to pewny program i na pewno nie jest scamem. A jeśli znasz trochę angielski to na pewno sobie poradzisz . Zapraszam do poczytania sobie o programie w mojej stopce pod postem Smile
ups stopki zniknęły w takim razie daję Ci linka.
http://pjkkielce.orangespace.pl/english-version/
Post: #6
RE: ClixTopia - czy ktoś coś wie ?
Szkoda czasu Wink. Na 100% scam
Post: #7
RE: ClixTopia - czy ktoś coś wie ?
Widziałem już wiele takich na 100% SCAM

Zapraszam na moją stronę i forum
Strona: http://zarabiajwinternecie24.manifo.com/
Forum: http://www.zarabiajwinternecie24.4umer.pl/
Post: #8
RE: ClixTopia - czy ktoś coś wie ?
100% SCAM 4 m-ce czekam na wyplate

Pewne strony znajdziesz tu :http://www.ebiznes.vxm.pl
Wątek zamknięty 


Podobne wątki…
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Star [Skrypt] FileCash .:Niech Ktoś Zarabia Za Ciebie:. AnnaKa 19 1,608 11-09-2026, 13:55
Ostatni post: Hybrid1990
  Czy ktoś korzysta z tej strony? Akingee 1 637 26-01-2026, 18:20
Ostatni post: Hybrid1990
  Total Casino gra ktoś w Black Jacka na All Bets? Pakula 3 2,934 27-10-2025, 18:41
Ostatni post: Hybrid1990
  worldgmn.com - zarabiaj gdy ktoś do Ciebie dzwoni! macgre 16 5,919 28-08-2025, 14:45
Ostatni post: Hybrid1990
  Sprzedaje ktoś na wszystko.pl? itmaster 5 1,738 30-03-2024, 22:06
Ostatni post: Hybrid1990

Skocz do: