![]() |
If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka (/Temat-If-you-can-dream-it-you-can-do-it-dziennik-pracy-pacynka-99815) |
If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka - pacynek1 - 17-10-2014 23:17 Cześć! Tu Pacynek, a dokładniej Daniel. W tym roku poszedłem do technikum informatycznego, mam 16 lat, pochodzę z małopolski, w tym dzienniku będe opisywał praktycznie każdy sposób przez który zarabiam. Zakładam ten dziennik ponieważ chciałbym się zmotywować do systematycznej pracy (nawet jeśliby przynosiła zyski w okolicach 1$ miesięcznie.. ![]() W sieci do tej pory zarobiłem coś około 550$ ~500$ PPA (95% kwoty na jednej niszy, na ppa zarabiałem w maju ale los sprawił, że przestałem.. najpierw pobyt w szpitalu a później większa wycieczka i człowiek zgubił tą systematyczność i już wszystko siadło) Zarabiam na: PPA (Astrocash) jak narazie nie zarobiłem nic (odkąd postawiłem nowego bloga) CashPirate (dorabiam sobie, "grosz do grosza.." ![]() niedługo ogarnę coś ze skracaczami oraz z subsms. Myślę, że 20$ będzie dobrym celem na te ostatnie dwa tygodnie miesiąca ![]() Co zrobiłem do tej pory?
•Wykupiłem hosting i domenę (na rok) •Postawiłem bloga na wp • Wgrałem kilka wtyczek •Dodałem kilka postów •Wrzuciłem kilka filmików (zostały już usunięte więc czeka mnie reupload) •Wgrałem kilka rzeczy które zwiększają konwersje •Walcze z VB więcej info TUTAJ (gdyby ktoś wiedział co zrobić to pw proszę <3) •Kilka minut temu zrobiłem nowego hacka (zaraz zrobie następnego) Plany na jutro (18.10.2014) •Optymalizować bloga •Dodać 1 post + nagrać filmik i go wypromować i to by było na tyle gdyż gram jutro ostatni w tej rundzie (na [nie]szczęście) więc wątpie, że będę miał tyle siły żeby zrobić coś jeszcze ![]() 17.10.2014
5$ / 20$ RE: If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka - TeYroXOfficial - 17-10-2014 23:34 Też jestem takim leniem.. ![]() Ps. polecam Ci używanie skracaczy do maskowanka linków (patrz sygnaturka) ![]() RE: If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka - patryk0407 - 18-10-2014 14:14 Powodzenia! ![]() RE: If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka - Devil877 - 18-10-2014 14:26 Powodzenia , mnie też lenistwo dopadło xD RE: If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka - pacynek1 - 18-10-2014 19:29 18.10.2014
Co dziś zrobiłem?
•Wrzucenie hacka na stronę i nagranie filmu do niego•Optymalizacja posta pod kątem SEO Ciężki dzień, rano pobudka o 9, o 10:30 już miałem wyjazd na mecz który niestety nieznacznie przegraliśmy, no ale trudno ![]() Na komputerze nie byłem zbyt długo więc niewiele zrobiłem.. Plany na jutro? •Próba ogarnięcia Sony Vegasa (wyskakuje mi jakiś błąd, musze to jutro ogarnąć ![]() •Wykończenie filmu do zrobionego dzisiaj hacka •wrzucenie i wypromowanie go •Wyjazd z zespołem seniorów i dopingowanie ich ![]() •Wyjazd na mecz hokeja (Mecz z drugą drużyną w tabeli o fotel lidera. Jeśli wygramy mamy 6 pkt przewagi nad resztą bandy ![]() Zarobione dziś: 0$ Cel miesięczny: 5$ / 20$ RE: If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka - MaLiN - 18-10-2014 23:18 (18-10-2014 19:29)pacynek1 napisał(a): •Wyjazd z zespołem seniorów i dopingowanie ich To też są Twoje formy zarobku? ![]() RE: If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka - pacynek1 - 19-10-2014 21:27 19.10.2014
Co dziś zrobiłem? •Zrobienie bardziej zaawansowanego hacka w vb •Wrzucenie hacka na stronę •Optymalizacja posta pod kątem SEO •Wykończenie filmiku z proofem, przygotowanie do wrzucenia •Stworzyłem, zweryfikowałem nowe konto na fb, doszedłem do kilku grup i mam już kilkadziesiąt znajomych (pora coś zarobić na sub sms) Coś czuję, że nie dam rady z celem.. podobno z yt już za dużo kasy się nie wyciągnie.. eh Plany na jutro? •Szkoła •Wykonanie 1 hacka •Zrobić 1 lub 2 filmiki •Wrzucić minimum 1 filmik i wypromować •Ulepszać blog, optymalizować pod kątem SEO •Poczytać więcej o pozycjonowaniu Zarobione dziś: 0$ Cel miesięczny: 5$ / 20$ RE: If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka - lukasz2471 - 19-10-2014 22:22 Powodzenia ![]() RE: If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka - pacynek1 - 21-10-2014 18:45 20.10.2014 Co dziś zrobiłem? •Nabijanie Viewsów •Stworzenie fake konta na fb •Wrzucanie skracaczy na fp (6k) Pierwsza kasa ze skracaczy ![]()
Zarobione dziś: 0,5$ Cel miesięczny: 5,5 $ / 20$ 21.10.2014 Co dziś zrobiłem? •Nabijanie Viewsów •Wrzucanie skracaczy na fp za kilka dni powinno dojść jeszcze 2,5$ z cashpirate (z refów leci praktycznie całość, już mi się nie chce pobierać) dzień się jeszcze nie skończył a już lepszy wynik niż wczoraj. mam nadzieję, że dobije dzisiaj do 1$ ![]()
Zarobione dziś: 0,6$ Cel miesięczny: 6,1 $ / 20$ edytuje posta z telefonu po północy i zaaktualizuję zarobki ![]() gdyby ktoś mógł pomóc w jakiś sposób to pw zapraszam ![]() ![]() RE: If you can dream it, you can do it - dziennik pracy pacynka - Noozer - 21-10-2014 21:48 Powodzenia i zajrzyj do mnie jak możesz ![]() |