Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fanpage na Facebooku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Fanpage na Facebooku (/Temat-Fanpage-na-Facebooku-99806)

Strony: 1 2

Fanpage na Facebooku - michal1498 - 17-10-2014 19:56

Witam , chciałem użyć metody dobrze znanej i słabej którą jest SPAM. Założyłem fake konto na fb tylko nie wiem na jakich grupach spamować nie mam za bardzo pomysłu jak znaleźć grupy na których ten spam się opłaci. Podeśle ktoś nazwy albo pare linków do grup z duża popularnością?

RE: Fanpage na Facebooku - olekn1 - 17-10-2014 20:00

W poradnikach na forum masz listę dużych grup, ale jest to parę tematów, więc możesz się wysilić i poszukać Wink

RE: Fanpage na Facebooku - michal1498 - 17-10-2014 20:16

Dzięki a mniej więcej w jakim dziale je znajde?

RE: Fanpage na Facebooku - PaulRcootiC - 17-10-2014 21:02

(17-10-2014 20:16)michal1498 napisał(a):  Dzięki a mniej więcej w jakim dziale je znajde?

facepalm w dziale poradniki Idea

RE: Fanpage na Facebooku - shooreck - 17-10-2014 21:04

Rozumiemy, że jesteś tu nowy, ale z takim podejściem do sprawy nie zarobisz pieniędzy. Rusz cztery litery i poszukaj sobie.

RE: Fanpage na Facebooku - Tidus - 17-10-2014 21:15

W temacie można znaleźć wyraz fanpage, a chodzi o grupy do spamowania.
Pierw zalecam zapoznać się ze wszystkimi niezbędnymi słówkami, a poradników jest milion. Nawet niedawno, bodajże wczoraj powstał poradnik zawierający wszystkie informacje 'w kupie'.

RE: Fanpage na Facebooku - venzer - 17-10-2014 21:17

I chłopak ma załamke tak się konkurencie kosiBig Grin
a tak na poważnie tutaj masz coś na początek : http://zarabiam.com/Temat-Jak-rozkrecic-FP-98993

RE: Fanpage na Facebooku - michal1498 - 17-10-2014 21:34

Tak jestem nowy i mało obeznany w tym wszystkim , dla was głupie moje pytanie a dla mnie wasze odpowiedzi są wartościowe Big Grin

RE: Fanpage na Facebooku - Tidus - 17-10-2014 21:46

(17-10-2014 21:34)michal1498 napisał(a):  Tak jestem nowy i mało obeznany w tym wszystkim , dla was głupie moje pytanie a dla mnie wasze odpowiedzi są wartościowe Big Grin

Gdybyś zamiast zakładania tematu zajrzał do działu poradniki, to być może udałoby Ci się zarobić już Twoje pierwsze pieniądze ze spamu - nie jest trudno.
Jeżeli będziemy Ci podrzucać wszystko pod nos to i tak nic nie zarobisz, bo będziesz oczekiwał, że pieniądze też Ci wpadną 'pod nos'. Sam zacznij coś robić - robiąc coś samemu zobaczysz lepsze efekty.

RE: Fanpage na Facebooku - michal1498 - 17-10-2014 21:58

Rozumiem to. Po prostu nie mam głowy do wyszukania odpowiedniej frazy na facebooku gdzie znajduję się dużo ludzi i pospamuje moimi linkami dlatego zwróciłem się do was Smile.