![]() |
Yeti Tools V2.0 - Komentuj, Subskrybuj, Oceniaj! Narzędzie do promowania filmów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Yeti Tools V2.0 - Komentuj, Subskrybuj, Oceniaj! Narzędzie do promowania filmów (/Temat-Yeti-Tools-V2-0-Komentuj-Subskrybuj-Oceniaj-Narzedzie-do-promowania-filmow-9969) |
Yeti Tools V2.0 - Komentuj, Subskrybuj, Oceniaj! Narzędzie do promowania filmów - Sparx - 08-07-2010 18:34 Witam, chciałbym przedstawić mojego bota do youtube, pozwala on szybko komentować, subskrybować i oceniać filmy! Wystarczy wpisać listę kont, komentarzy i filmów po czym kliknąć przycisk "Start" Jak dobrze wiecie youtube jest główną dźwignią handlu na ShareCash, wlasnie na filmach się zarabia ![]() Program obsługuje wczytywanie, zapisywanie kont i komentarzy Przy każdym uruchomieniu sprawdza dostępne aktualizacje Funkcje widać na obrazku: ![]() ![]() ![]() Cena: 8$ PayPal lub 25PLN na Mbank Nie jest wysoka biorąc pod uwagę zyski jakie przynosi ![]() Kupując program otrzymujesz dożywotnią licencję na 1 komputer + pełną pomoc z mojej strony Jesteś zainteresowany kupnem? Masz jakieś pytania? Kontakt: GG: 1379027 Email: [email protected] MSN: [email protected] Steam: sparxn1 Strona projektu (surowa, wkrótce tu coś będzie ![]() Video: http://www.youtube.com/watch?v=OlDLvlzxMl4&fmt=35 Program do działania potrzebuje .NET Framework 4.0, do ściągnięcia na stronie projektu. Autorem logotypu i ikony jest MakMak(email: [email protected] ), polecam jego usługi! RE: Yeti Tools V2.0 - Komentuj, Subskrybuj, Oceniaj! Narzędzie do promowania filmów - Sparx - 17-07-2010 14:13 Wersja 2.0 wydana! Nowe funkcje: -nabijanie wyświetleń -kciuk w dół -drobne zmiany w wyglądzie Dodana do autoupdatera, jeżeli znajdziecie jakiś błąd - piszcie BTW. Wyjeżdzam 17.07.10 na 4-5 dni, nie bedzie mnie w tym czasie na kompie ;x |