[Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC (/Temat-Sprzedam-Patent-na-zarabianie-CPC-99676) |
[Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - fusion822 - 15-10-2014 17:45 1.Nazwa przedmiotu : : Patent na zarabianie CPC 2.Opis przedmiotu : Dziś do zaoferowania mam mój kolejny super sposób, dzięki któremu możecie wyciągnąć spore pieniądze przy minimalnej aktywności. Patent polega na zarabianiu na CPC (klikanie w reklamy), jednak nie jest wymagana tu własna witryna którą trzeba pozycjonować, zarabiamy nieco innym, sprytniejszym sposobem. Przy około 1,5 godziny dziennie, głównie wieczorami zarabiam w ten sposób od 70 do 120 pln. Patent testuje już od czerwca i jeszcze mnie nie zawiódł. Wymagana podstawowa wiedza z zakresu html, php (wklejenie kodu php, instalacja cms), oraz trochę wolnego czasu i chęci. Nie musisz monotonnie klikać sam w reklamy, ktoś robi to za Ciebie. Nie jest to powiązane w żaden sposób z facebookiem. 6 sztuk dostępnych, brak rezerwacji. 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt : pw 5.Cena : 60 pln 6.Sposób zapłaty za przedmiot : bluecash RE: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - B_Y_K_U - 16-10-2014 17:49 Recenzja? Nikt bez niej nie kupi RE: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - PaulPB - 16-10-2014 18:12 witam znam to nie opłaca się bo można bana zostać jest to skrypt iframe ! RE: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - fusion822 - 16-10-2014 22:47 To nie jest skrypt iframe dla wiadomości autora i to nie jest wcale google adsense patent mój autorski także nie ma co ufać w tą głupotę powyżej, bo dużo ludzi daje podobne nazwy do moich poradników, a sprzedają w nich jakieś śmieciowe informacje. RE: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - lijon - 16-10-2014 23:12 Zarabiasz dziennie 100 zł i chcesz sprzedać patent za połowe dniówki a zarabiasz na nim już od czerwca ? xD RE: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - fusion822 - 18-10-2014 13:43 Ile razy pisałem , że nie jest to dla mnie zysk z tych poradników jakiś. Po prostu, przekazuję go odpłatnie na zasadzie "dam wędkę zamiast ryby", opublikowałbym za darmo i żaden z nas by nie zarobił nic. [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - daniel42na - 24-10-2014 08:07 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |