Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC (/Temat-Sprzedam-Patent-na-zarabianie-CPC-99676)

[Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - fusion822 - 15-10-2014 17:45

1.Nazwa przedmiotu : : Patent na zarabianie CPC
2.Opis przedmiotu : Dziś do zaoferowania mam mój kolejny super sposób, dzięki któremu możecie wyciągnąć spore pieniądze przy minimalnej aktywności. Patent polega na zarabianiu na CPC (klikanie w reklamy), jednak nie jest wymagana tu własna witryna którą trzeba pozycjonować, zarabiamy nieco innym, sprytniejszym sposobem. Przy około 1,5 godziny dziennie, głównie wieczorami zarabiam w ten sposób od 70 do 120 pln. Patent testuje już od czerwca i jeszcze mnie nie zawiódł. Wymagana podstawowa wiedza z zakresu html, php (wklejenie kodu php, instalacja cms), oraz trochę wolnego czasu i chęci. Nie musisz monotonnie klikać sam w reklamy, ktoś robi to za Ciebie. Nie jest to powiązane w żaden sposób z facebookiem. 6 sztuk dostępnych, brak rezerwacji.
3.Zdjęcia : brak
4.Kontakt : pw
5.Cena : 60 pln
6.Sposób zapłaty za przedmiot : bluecash

RE: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - B_Y_K_U - 16-10-2014 17:49

Recenzja? Nikt bez niej nie kupiSmile

RE: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - PaulPB - 16-10-2014 18:12

witam znam to nie opłaca się bo można bana zostać jest to skrypt iframe !

RE: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - fusion822 - 16-10-2014 22:47

To nie jest skrypt iframe dla wiadomości autora Wink i to nie jest wcale google adsense Wink patent mój autorski także nie ma co ufać w tą głupotę powyżej, bo dużo ludzi daje podobne nazwy do moich poradników, a sprzedają w nich jakieś śmieciowe informacje.

RE: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - lijon - 16-10-2014 23:12

Zarabiasz dziennie 100 zł i chcesz sprzedać patent za połowe dniówki a zarabiasz na nim już od czerwca ? xD

RE: [Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - fusion822 - 18-10-2014 13:43

Ile razy pisałem , że nie jest to dla mnie zysk z tych poradników jakiś. Po prostu, przekazuję go odpłatnie na zasadzie "dam wędkę zamiast ryby", opublikowałbym za darmo i żaden z nas by nie zarobił nic.

[Sprzedam] Patent na zarabianie CPC - daniel42na - 24-10-2014 08:07

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.