Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy (/Temat-Sponsora-badz-reklamowdawce-na-powstajacy-serwis-spolecznosciowy-99674) |
Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy - Patryk21vv - 15-10-2014 17:26 Witam poszukuje sponsora badź reklamodawcę na mój portal społecznościowy : http://www.eprzyjaciele.pl Wiecej pod tel : 690856726 RE: Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy - bartheez - 18-10-2014 11:42 Nie wiem czy ktokolwiek skusi się na sponsorowanie tego projektu. Ale mimo wszystko życzę powodzenia, ciężka droga przed tobą. RE: Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy - Szrejter - 18-10-2014 16:08 Szczerze tak jak @up, mnie już sama strona główna odstrasza... (Zamknąłem to po 10 sec ) RE: Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy - Branzolek - 18-10-2014 16:39 Mam to samo zdanie RE: Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy - surfer0700 - 18-10-2014 16:44 Layout tragiczny, ale zawsze można go zmienić. Tylko pytanie.... Jaka jest idea takiego serwisu? Co wyróżnia go spośród obecnych gigantów? Dlaczego miałbym w to zainwestować ? RE: Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy - AntonioFresco - 23-10-2014 23:12 Nic się tam nie dzieje, nic a nic. Nawet do rejestracji mnie nie zachęca a co dopiero do inwestycji RE: Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy - Koja - 26-10-2014 00:47 Ta strona nie ma szans przy takim gigancie jak facebook. Nawet Google próbowało stworzyć swój serwis 'google+', ale wiadomo jak wyszło. Nikt z tego nie korzystał to po jakimś czasie zostali do tego zmuszeni . RE: Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy - dirtr - 26-10-2014 08:08 Zmienić layout jest tragiczny... Dołączam się do pytania co do inwestycji co ma wyróżnić ten portal wobec innych. Chociażby już nie mówiąc o facebook tego nic chyba nie przebije, ale od polskich portali typu fotka czy nk? RE: Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy - Patryk21vv - 29-10-2014 15:56 em Video Czat & kamery Online jedno z nich np # motywy będą do wyglądu ( każdy będzie mógł sobie zmienić) pierszy już znacie , drugi będzie biały a trzeci to paleta kolorów co użytkownik według własnego gustu sobie zmieni kolory strony . Wiem , że nie mam szans ale się staram i będę dążył to celu aby chociaż stronę odwiedzało dziennie z 300 osob oczywiście zalogowanych + aktywna strona a nie martwa . Dziękuję również za Wasze opinie co do strony . Pozdrawiam Sponsora badz reklamowdawce na powstający serwis społecznościowy - Hybrid1990 - 29-04-2019 21:42 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |