Tanieaukcje.com-ciekawy biznes czy SCAM? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tanieaukcje.com-ciekawy biznes czy SCAM? (/Temat-Tanieaukcje-com-ciekawy-biznes-czy-SCAM-99643) |
Tanieaukcje.com-ciekawy biznes czy SCAM? - Branzolek - 14-10-2014 23:45 Witajcie Zapewne słyszeliście o serwisie Tanieaukcje.com O ktorym była mowa gdzie oferują program partnerski. Zastanawiam sie jak jest z realnoscia wygrywania aukcji, Moje doświadczenie jest takie: Licytowalem sie 2x za kazdym razem kwota dochodzila do 50 zl i pasowalem. Zauwazylem tez ze ciagle aukcje wygrywają te same osoby. Czyżby boty? Właściciel serwisu w dziale serwisow zarobkowych zapewnil ze to nie boty i pytał w jaki sposob moga udowodnic wiarygodnosc. Co sadzicie? Zapraszam do dyskusji. Odp: Tanieaukcje.com-ciekawy biznes czy SCAM? - Koja - 14-10-2014 23:52 Według mnie scam. Przecież im to się kompletnie nie opłaca. Tak samo serwis za10groszy. Kiedyś gdzieś był temat z tego serwisu i tam jakiś użytkownik na filmiku udowodnił, ze boty podbijają do ustalonej ceny i potem dają wygrać jakiemuś użytkownikowi. Myślę, że tu jest podobnie. Wysłane za pomocą telefonu RE: Tanieaukcje.com-ciekawy biznes czy SCAM? - ZarazWracam - 15-10-2014 00:08 za10groszy to nie scam sam wygrałem tam 5 bonów za 50 zł 3 razy bony za 100 zł i raz klocki lego ;-) za10groszy działa w kilku krajach już 6 lat co prawda ciężko tam wygrać zależy od szczęścia tanieaukcje dla mnie scam bawiłem sie w kilka aukcji ale jedno wielkie nic. RE: Tanieaukcje.com-ciekawy biznes czy SCAM? - Admin - 15-10-2014 08:23 taki serwis to żyła złota, 10gr znow się reklamuje w tv RE: Tanieaukcje.com-ciekawy biznes czy SCAM? - MaLiN - 15-10-2014 19:29 Zazwyczaj przy tego typu serwisach, większość wygranych jest ustawiona. RE: Tanieaukcje.com-ciekawy biznes czy SCAM? - Branzolek - 15-10-2014 21:07 Gdyby działało,gdyby nie było ustawiane to był by ciekawy sposób zarobku. RE: Tanieaukcje.com-ciekawy biznes czy SCAM? - MaLiN - 16-10-2014 11:51 Gdyby ujawniano, że rzeczywiście ktoś wygrał, to byłoby spore prawdopodobieństwo, że serwis miałbym bezpłatną reklamę szeptaną, czyli potencjalnie więcej użytkowników. RE: Tanieaukcje.com-ciekawy biznes czy SCAM? - Branzolek - 16-10-2014 15:30 Dokładnie tak jak mówisz Stad ten program partnerski u nich. ale wolą zapłacić wydawcą że sciagną ludzi którzy bedą coś chcieli wygrac a czysto będę ich grabić Tanieaukcje.com-ciekawy biznes czy SCAM? - Artinesse - 03-03-2018 12:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |