![]() |
Własny program z subskrypcją sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Własny program z subskrypcją sms (/Temat-Wlasny-program-z-subskrypcja-sms-99641) |
Własny program z subskrypcją sms - kokojambo2 - 14-10-2014 22:49 Chciałbym się Was poradzić czy: -Warto wymyslić 1-2 programy, których nie ma żaden inny serwis i zacząć go promować i mieć czysty zysk dla siebie? -Jaki serwis polecacie do podpięcia?(chodzi mi o taki, żeby nie robił problemów) -Jak się zabrać za regulamin?Czy mogę się wzorować na regulaminach innych serwisów? -Czy muszę mieć DG? Strony mogę mieć za kilka dni praktycznie za free, najbardziej martwi mnie regulamin.Wiadomo, być musi, ale czy taki mobiltek etc. go zaakceptuje i nie będzie się czepiał. Proszę o opinie. Odp: Własny program z subskrypcją sms - Koja - 14-10-2014 23:25 Najlepiej idac się do prawnika, bo potem możesz mieć problemy. A jeśli nie to skorzystaj z pustej oferty i dopasuj ją według własnych potrzeb. Wysłane za pomocą telefonu RE: Własny program z subskrypcją sms - Admin - 15-10-2014 08:45 (14-10-2014 22:49)kokojambo2 napisał(a): Chciałbym się Was poradzić czy:Pytanie retoryczne ![]() (14-10-2014 22:49)kokojambo2 napisał(a): -Jaki serwis polecacie do podpięcia?(chodzi mi o taki, żeby nie robił problemów)Cashbill lub Mobiltek - inni nie maja na tyle rozbudowanych funkcjonalności pod usługi sms. (14-10-2014 22:49)kokojambo2 napisał(a): -Jak się zabrać za regulamin?Czy mogę się wzorować na regulaminach innych serwisów?Zlecić to prawnikowi, za 500-600zł będziesz miał rzetelny regulamin, nie myśl sobie że będzie on twoim dupochronem, prawo stoi i tak po stronie konsumenta. Oczywiście możesz się wzorować, jednak co drugi serwis i tak ma regulamin niezgodny z klauzulami niedozwolonymi. (14-10-2014 22:49)kokojambo2 napisał(a): -Czy muszę mieć DG?Oczywiście, że tak. (14-10-2014 22:49)kokojambo2 napisał(a): Strony mogę mieć za kilka dni praktycznie za free, najbardziej martwi mnie regulamin.Wiadomo, być musi, ale czy taki mobiltek etc. go zaakceptuje i nie będzie się czepiał. Ich specjalnie nie interesuje co sobie tam napiszesz, i tak Ty odpowiadasz prawnie za każde słowo tam zawarte, cała odpowiedzialność ciąży na Tobie. RE: Własny program z subskrypcją sms - CoinBitZ - 16-10-2014 12:48 Jak chcesz założyć program z subskrypcjami sms ... To polecam wyprowadzić się z kraju ![]() RE: Własny program z subskrypcją sms - JaTuDensze - 16-10-2014 12:54 @Up Karczu se radzi a mieszka w kraju ;D Własny program z subskrypcją sms - daniel42na - 18-10-2014 00:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |