Pobieranie Stron Internetowych - Przydatne :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pobieranie Stron Internetowych - Przydatne :) (/Temat-Pobieranie-Stron-Internetowych-Przydatne-99480) |
Pobieranie Stron Internetowych - Przydatne :) - PaulRcootiC - 12-10-2014 15:36 Tak jak w temacie Ja ostatnio zdobylem tak viralke za free. 1.Wchodzimy na Strone ktora chcemy pobrac np.jakas z viralka 2.Klikamy CTRL+S,wybieramy miejsce gdzie ma nam to sie pobrac 3.Pobierze nam sie Plik .html i folder z plikami 4.Gotowe RE: Pobieranie Stron Internetowych - Przydatne :) - TeYroXOfficial - 12-10-2014 16:12 To nam zapisuje tylko i wyłącznie strone na której jesteśmy (index.html) lub odnośnik. To już lepiej użyć programu: HTTrack Website Copier Więc nowości nie odkryłeś jak dla mnie ;_; Odp: Pobieranie Stron Internetowych - Przydatne :) - pokezaju - 12-10-2014 20:46 Poradnik poziom podstawówka. Są lepsze sposoby na pobieranie całości. Wysyłane z mojego MB860 za pomocą Tapatalk 2 RE: Pobieranie Stron Internetowych - Przydatne :) - Qulob - 14-10-2014 18:50 To są podstawy podstaw, nie sądzę aby za wiele osób o tym nie wiedziało. Nie mniej jednak jest jakaś ta część, która nie wie, dlatego zapewne komuś przyda się ten poradnik. RE: Pobieranie Stron Internetowych - Przydatne :) - xJAmaTOx - 14-10-2014 19:37 Super by było jakbyś jeszcze napisał jak to wgrać na swoją stronę RE: Pobieranie Stron Internetowych - Przydatne :) - AnnaKa - 14-10-2014 21:02 Nie wiem czy wiesz ale viralki tak nie pobierzesz ponieważ potrzeba tam plików .php także coś mi tu nie gra. RE: Pobieranie Stron Internetowych - Przydatne :) - amadeusz.ak47 - 16-10-2014 22:20 Więc poradnik raczej nikomu się nie przyda Pobieranie Stron Internetowych - Przydatne :) - Killer - 20-10-2014 11:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |