Program typu webcammax bez znaków wodnych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Program typu webcammax bez znaków wodnych (/Temat-Program-typu-webcammax-bez-znakow-wodnych-99450) |
Program typu webcammax bez znaków wodnych - Lami - 12-10-2014 09:46 Hej, szukam programu, który oferuje podmianę filmu pod obraz z kamerki internetowej. Znalazłem dotychczas webcammax, ale ten znak wodny znacznie mi utrudnia zarabianie. Halp, plox RE: Program typu webcammax bez znaków wodnych - DrMagK2 - 12-10-2014 12:19 Też potrzebowałem czegoś takiego nie pamiętam gdzie, ale znalazłem usunięcie tego znaku i działało . Szukałem czegoś typu "Webcammax usunięcie znaku wodnego" czy "WebcamMax remove the watermark". RE: Program typu webcammax bez znaków wodnych - fusion822 - 14-10-2014 15:38 Płatna wersja programu rozwiązuje problem Odp: Program typu webcammax bez znaków wodnych - Lami - 14-10-2014 16:26 Oh, no co Ty nie powiesz geniuszu, jakim cudem na to wpadłeś? RE: Program typu webcammax bez znaków wodnych - kankosek - 21-10-2014 22:36 W ManyCam tak się da Ich znak wodny da się wyłączyć. RE: Program typu webcammax bez znaków wodnych - m4t0sh - 22-10-2014 00:07 openbroadcaster może i tam jest opcja streamowania obrazu np. z wmp Program typu webcammax bez znaków wodnych - Artinesse - 22-04-2019 19:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |