Poszukuję sposobu... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poszukuję sposobu... (/Temat-Poszukuje-sposobu-99443) |
Poszukuję sposobu... - Szymczuś - 12-10-2014 00:07 Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów... Jestem młodym nastolatkiem wieku gimnazjalnym i od jakiegoś czasu przeglądam to forum i dziś postanowiłem się wreszcie zarejestrować. Poszukuję sposobu na zarabianie.. Zdaje sobie z tego sprawe, że to nie będą kokosy, ponieważ pierwszy raz będę takie coś robił i nie mam doświadczenia, ale wiadomo... każdy grosz ważny Najważniejsze jest to, by w tym serwisie lub stronie była możliwość wypłacania pieniędzy pocztą, ponieważ nie posiadam konta w banku, a taka opcja byłaby dla mnie najkorzystniejszą z możliwych Mam nadzieje, że coś mi doradzicie koledzy oraz koleżanki Pozdrawiam ! Poszukuję sposobu... - yazir - 12-10-2014 00:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |