![]() |
Poradnik Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- (/Temat-Jak-zarobic-na-grach-proste-i-skuteczne-99359) |
Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- - AnnaKa - 10-10-2014 02:08 Witajcie. Nie znalazłem podobnego tematu także dziś postaram się przedstawić Wam jak zarobić na grach MMO. Serwisy: PortMMO FunHub GameFlow (Wszystkie Linki Czyste) Co będzie potrzebne ? -Hosting -Domena związana z grami -Czas i umiejętności Jak zarobić? Aby zarobić należy zrobić stronę która będzie TOP Listą gier o różnej tematyce. Dzielicie działy tak aby dodać w nie gry które posiadacie w listach kampanii w danej sieci. Musicie przygotować sobie grafikę, na początek polecam jakiś wordpress. Jest bardzo prosty w obsłudze i łanie się prezentuje. Każdą grę krótko opisujecie. I przy każdej dodajecie możliwość udostępnienia na Facebooku. Przy okazji ściąganie ruchu na stronę. Ważne też jest by założyć fanpage Toplisty na Facebooku tak aby dodawać tam różne rzeczy związane tematycznie z grami. Możecie też prowadzić różne konkursy na FanPage za zarobione pieniądze z gier. Oczywiście wszystko prowadźcie tak aby inni zmuszali innych do odwiedzenia waszej strony! Co do samej strony (Toplisty) polecam dodać ją do różnych katalogów związanych z grami jak i pospamować trochę po grupach tematycznie powiązanych z grami na komputery. Myślę że dacie sobie radę i zarobicie jak najwięcej pieniędzy. Nie ma za co ![]() RE: Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- - prololex - 10-10-2014 09:04 Prosto i na temat. Jakbym miał czas to metodę na pewno bym przetestował, bo po dobrze wykonanej pracy można jechać na autopilocie. RE: Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- - AnnaKa - 10-10-2014 11:17 Dokładnie tak dlatego Wam ją udostępniłem ![]() RE: Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- - CoinBitZ - 10-10-2014 11:59 Od siebie dodam że to wcale nie są małe zarobki ![]() RE: Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- - destroyowsky - 10-10-2014 15:28 Od siebie polecam także LinkToGame, stawki bardzo ładne, wypłaty realizowane, jestem z nimi już od lipca. Polecam każdemu! ![]() RE: Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- - CoinBitZ - 10-10-2014 15:36 Linkto game zezwala na rejestracje motywowane RE: Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- - patis1997 - 10-10-2014 16:06 Naprawdę zezwala na rejestracje motywowane? :O RE: Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- - AnnaKa - 10-10-2014 16:22 Dokładnie sposób jest bardzo dochodowy chodź osobiście na tym nie zarabiam. RE: Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- - destroyowsky - 10-10-2014 16:38 Ruch motywowany jest ograniczony na LTG i grozi kasacja konta. RE: Jak zarobić na grach -proste i skuteczne- - CoinBitZ - 10-10-2014 16:56 Od siebie mogę dodać crobo ![]() Kampanie na jaki kraj się chce i stawki całkiem spoko Ref : http://cis.crobo.com/signup/10537 Czysty : http://www.crobo.com |