Przepisuj.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przepisuj.pl (/Temat-Przepisuj-pl-99335) |
Przepisuj.pl - xEnJoY - 09-10-2014 20:55 Stronę którą chciałbym wam przedstawić > Przepisuję.pl < Strona daje wam możliwości do Raklamy i Zarobku przez - facebook'a . Przepisuj.pl zostało nie dawno odświeżone Cała lista zmian poniżej: -Ranking użytkowników -Nowa metoda zarobku na facebooku -Nowa metoda reklamy stron na facebooku -Avatary użytkowników (Profil > Ustawienia) -Zaktualizowane statystyki reklam -Dział FAQ -Aktualizacja PHP do wersji 5.4 -Lekkie poprawki graficzne -Zmiany w regulaminie sposób zarobku :> > Przepisujemy dokładnie krótki tekst następnie go potwierdzamy i to wszystko. > Polubienia Fanpage na Facebook'u Już niedługo pojawią się również nowe sposoby do zarobku takie jak >> -Oglądanie filmów -Rotacja banerów na stronach użytkowników -Płatne zadania (PPA) -Kody rabatowe -Autosurf No i oczywiście chyba najlepszy sposób > Polecani < istnieje opcja wykupienia sobie poleconego(nych) Od ilu zł można wypłacić nasze zarobione pieniądze w serwisie ? - 2 zł Jakie są metody wypłaty ? - Konto bankowe , PayPal , Doładowanie Konta Tel Oczywiście nie bez przyczyny założyłem ten wątek , mianowicie znalazłem sposób w którym można co nie co wiecej zarobić niż nam pozwalają , np : dziennie możemy zarobić 10/15 groszy (bez poleconych ) Moim sposobem nawet do Kilku złotych ... Ale jak to mówią nie ma nic za darmo > za podzielenie się informacją jak tego dokonać Wystarczy że zalożycie konto z mojego Reffa http://przepisuj.pl/?action=register&r=4913 I podacie w odpowiedzi pod tym tematem a najlepiej na pw swoj nick w podanej powyzej stronie Przepisuj.pl , dostaniecie szybką odpowiedz z metodą na dobry zarobek pozdrawiam. RE: Przepisuj.pl - Juhas - 09-10-2014 21:06 Jest już głowny temat i masz za mało postów na reflink KOSZ Przepisuj.pl - yazir - 09-10-2014 22:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |