Zarabianie przez refki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie przez refki (/Temat-Zarabianie-przez-refki-99306) |
Zarabianie przez refki - hakers29 - 09-10-2014 14:15 Witam, jestem nowy i jesli to nie ten dział to z góry przepraszam. Mam pytanie odnosnie gdzie rozsyłacie swoje reflinki ??? Albo czy ktos jest chetny mi w tym pomoc( odpłatnie) jak korzystałem ze spamu na wp.pl ale niestety teraz momentalnie banuja, wklejam tez na interii ale słabo ida i coz koncza mi sie pomysły, podpowie ktos gdzie mozna wrzucic skroconego linka zeby tak dziennie z 500 ref weszło ? RE: Zarabianie przez refki - Dymay - 09-10-2014 14:52 Napisz PW RE: Zarabianie przez refki - bykonrado - 09-10-2014 14:57 Tworzysz fake konto na FB. Szukasz znajomych, dodajesz ich.. nie musisz ich znać. Dołącz do jakichś grup. I spamuj na FB.. i innych popularnych portalach, lecz tak aby zbytnio nie łamać regulaminu. RE: Zarabianie przez refki - hakers29 - 09-10-2014 15:46 Myslisz ze nie mam kont na fb, coz z tego jak albo źle wrzucam albo nie umiem tam niestety nabijac ale wchodza marnie jak umiesz to napisz pw z podpowiedzia oczywiscie wynagrodze RE: Zarabianie przez refki - AnnaKa - 10-10-2014 01:47 Powiedz jakie to są reflinki? Jeśli możesz w odpowiedzi oznacz mój nick bo ciężko mi sprawdzać każdy temat. Chętnie pomogę. Zarabianie przez refki - Admin - 10-10-2014 08:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |