Dziennik Pracy: mlody16918 FanPage Warrior :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy: mlody16918 FanPage Warrior :D (/Temat-Dziennik-Pracy-mlody16918-FanPage-Warrior-D-99289) |
Dziennik Pracy: mlody16918 FanPage Warrior :D - mlody16918 - 08-10-2014 22:27 Witam! :-) Postanowiłem jak większość tutaj zgromadzonych założyć swój dziennik w celach motywacyjnych . Rozpisywać się nie będę a od razu przejdę do konkretów, bo kogo interesuje o której chodzę spać itd. To chyba nie ważne... Będę zarabiać na subskrypcjach sms w serwisie FreeBiz za pośrednictwem FanPage ponieważ posiadam takowych kilka. Dodatkowo rekreacyjnie i dla odmiany będzie troszkę skracania linków. W miarę możliwości będę aktualizował stan mojego konta i dodawał nowe screeny z moich zarobków. Zarabiam praktycznie na 1 programie w którym mam stawkę 5,50 PLN. Staram się promować bardzo ostrożnie, w swoich postach nie używam sformułowań typu "Odbierz darmowe doładowanie mi już doładowali 3 razy" jak robi to większość Po prostu dmucham na zimne. Konkretnego celu nie mam po prostu będę zarabiał a potem coś się wymyśli, może jakaś inwestycja? No dobra to zaczynamy. Dzień 1: Freebiz: 203 PLN (o dziwo dużo jak u mnie na dzień roboczy, dzisiaj byłem cały dzień w domu to chyba dlatego :-)) bc.vc: 1$ Październik: Suby: 1043 PLN Skracacze: 14,80$ RE: Dziennik Pracy: mlody16918 FanPage Warrior :D - Kickster - 08-10-2014 23:51 tak czytam czytam i sobie myśle pewnie znow jakis dzieciak ktory zrobił dwa leady na fire subie i zaklada dziennik no i doczytalem do konca a tam 203 PLN xD szacun i gratulacje, ja tyle robie w trzy tygodnie xD Powodzenia, bede obserwować ! Odp: Dziennik Pracy: mlody16918 FanPage Warrior :D - Zarobiony_Koles - 09-10-2014 10:12 Gratulacje Wiedziałem młody, że masz ładne sumy. Ale mnie zaskoczyłeś tym, że działasz na FP i mam do ciebie pytanie czy pomagasz zarabiać za pomocą fp. Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik Pracy: mlody16918 FanPage Warrior :D - mlody16918 - 09-10-2014 11:45 Kickster , Zarobiony_Koles dzieki :-) Tak zgadza się zarabiam na fp, a Ty jak się domyślam spam? Więc mam propozycje po prostu wymienimy się swoimi doświadczeniami aby oby strony z tego skorzystały . Jeśli będziesz zainteresowany pisz pw. Ja niestety zaraz wychodzę do pracy i będę gdzieś po 22 dopiero RE: Dziennik Pracy: mlody16918 FanPage Warrior :D - Zarobiony_Koles - 09-10-2014 13:44 Tak ja działam na spamie Zwykły normalny spam, takie wymienianie umiejętności mało co daje, bo druga strona jest zawsze nie zadowolona. (wiem to po swoim doświadczeniu) RE: Dziennik Pracy: mlody16918 FanPage Warrior :D - mlody16918 - 09-10-2014 22:48 Dzień 2
Dzisiaj nie miałem ze wiele czasu ponieważ byłem w pracy. Jednak dzień kończy się z zadowalającym mnie wynikiem. Freebiz : 245,00 PLN (Dzisiaj eksperymentowałem z róznymi programami, więc jest to MIX ) FireSub: 3,50 PLN AdSens: 11,77 PLN Hotcash: 9,50 PLN bc.vc: 0,80$ (coraz mniej , nie mam na to czasu) Screen tutaj: http://zapodaj.net/521931c419b4f.jpg.html (Jak mam dodawać zdjęcie bo opcja "Dodaj obrazek z komputera..." nie działa a przy tej 2 nie wyświetla się w ogóle obrazek.) Dodatkowo zainwestowałem 25$ w moją stronę, zobaczymy czy się zwróci RE: Dziennik Pracy: mlody16918 FanPage Warrior :D - trio - 09-10-2014 23:04 Kompletnie sie nie znam na tym biznesie ale jak widze taki wynik Freebiz : 245,00 PLN to powiem ze naprawde ladnie, mozesz tyle codziennie zarobic? Na czym to polega ? Dziennik Pracy: mlody16918 FanPage Warrior :D - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |