![]() |
wycena metody pod fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: wycena metody pod fb (/Temat-wycena-metody-pod-fb-99261) Strony: 1 2 |
wycena metody pod fb - Szrejter - 08-10-2014 11:42 Witwm. Chce wycenic metode ns ktorej zarqbiam. Opiera sie ona na fb, wiecej nie powiem bo malo kto twk zarabia moze z 20 osob na swiecie. Zarobki sa rozne. Ja zarabiam srednio 100 zl dziennie,ale tez jest tak,ze dzis zarobie 300 a nastepnego dnia nic,dlatego pisze srednio ![]() ![]() Wyceniam, poniewaz inni chca kupic i to co oferuja wedlug mnie jest male w porownaniu do mozliwosci ![]() RE: wycena metody pod fb - PETERILLUSION - 08-10-2014 11:52 Daj do recenzji to tutor wyceni Ci ta metode RE: wycena metody pod fb - Szrejter - 08-10-2014 11:55 @up szkoda mi dawac metode tylko do wyceny co innego jezeli chcialbym ja tutaj sprzedac ![]() RE: wycena metody pod fb - polakpotrafi - 08-10-2014 12:05 bym kupil ta metoda RE: wycena metody pod fb - Szrejter - 08-10-2014 12:12 Ona nie jest jeszcze na sprzedaz tutaj tylkodla klientow ![]() RE: wycena metody pod fb - PETERILLUSION - 08-10-2014 12:15 Wiec jak zostac Twoim klientem karte trzeba wyrobic jakas czy co? ![]() RE: wycena metody pod fb - KerPwn - 08-10-2014 12:25 Najpierw piszesz że zarobki około 100 zł dziennie, potem że minimum 1k miesięcznie, więc prędzej 30-100 zł. Nikt Ci tej metody nie wyceni bo jak ma to zrobić nie mając jej ? Cenę nie ustalają tylko zarobki. @edit PS. Nie rozumiem ludzi którzy mówią że mają 100 zł dziennie i chcą sprzedać ich super metodę na zarobek. To nie ma żadnego sensu .... RE: wycena metody pod fb - Szrejter - 08-10-2014 12:30 @up nie rozumiesz... Gwarancja to cos co moge zapewnic... Nie chce jej tutaj sprzedawac dlatego nie bede nikomu za darmo oddawal (cos innego sprzedaz). Dokladnie chodzi mi o sprzedaz dla moich klientow w celu wlasnego wykorzystania.osoby kupujace nie beda sprzedawac uslug tak jak ja.. Zamiast wydawac stale te 300 zl mies. Lepiej wydac wiecej i juz nie placisz i dodatkowo nie trzeba czekac na nikogo,aby ci to wykonal.. RE: wycena metody pod fb - rozekrr - 08-10-2014 12:32 Skoro nie chcesz tego tutaj sprzedawać, to i nie zawracaj poważania ![]() Bo nie wiem co chcesz osiągnąć tym tematem, frajerów na PW nie złapiesz. RE: wycena metody pod fb - PETERILLUSION - 08-10-2014 12:33 Powtarzam pytanie jak zostac Twoim klientem masz jakas stronke fp cokolwiek gdzie mozna nabyc za 300zl ms ten sposob, towar, usluge, cokolwiek to jest... |