TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut (/Temat-TerazBitcoin-pl-Twoj-przewodnik-po-swiecie-kryptowalut-99249) |
TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut - biol1y - 07-10-2014 21:22 Dobry wieczór Pragnę przedstawić wam nowy Polski blog poświęcony tematyce Bitcoin i kryptowalut. Znajdziecie tam najważniejsze wiadomości ze świata kryptowalut, poradniki, praktyczne porady odnośnie wydobycia czy handlu i wiele wiele więcej. Serdecznie zapraszam - TerazBitcoin.pl ! RE: TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut - maslanka80 - 10-10-2014 19:05 Bardzo fajny blog. Prosty , miły dla oka i przejrzyscie opisany . Gratuluję RE: TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut - szczygielek - 10-10-2014 19:09 autorze tematu mój znajomy ma do oddania bloga http://www.Kryptomaniak.pl zupełnie za darmo, chce tylko aby pozostały reklamy BitBaya i aby był on utrzymany w jakiś profesjonalny sposób RE: TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut - biol1y - 10-10-2014 23:18 (10-10-2014 19:05)maslanka80 napisał(a): Bardzo fajny blog. Prosty , miły dla oka i przejrzyscie opisany . Dziękuję bardzo Dodałem nowy wpis. Jeśli ktoś nie słyszał jeszcze o Bitmessage to zapraszam (jak ktoś słyszał, też zapraszam) RE: TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut - biol1y - 28-10-2014 22:45 Pozwolę sobie odświeżyć temat Dodałem sporo nowych, ciekawych wpisów + kilka kosmetycznych zmian zapraszam do przeglądnięcia. RE: TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut - biol1y - 16-11-2014 21:36 Ponownie pozwolę sobie odświeżyć temat Wiele zmian na blogu, począwszy od faucetu który ma już osobny temat na tym forum, przez wiele nowych ciekawych artykułów, po nowy sposób donatów - w którym do wygrania jest skromna ale nagroda Zapraszam wszystkich ! RE: TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut - Watoga - 16-11-2014 22:11 Zasłużyliście na donata odemnie ;-) Moim zdaniem blog świetny, a z fuceta korzystam kiedy tylko mogę i polecam serdecznie bo 5k satoshi wpadało nie raz (patrz temat o kraniku od terazbitcoin.pl) Daję reput bo się naprawdę należy! Kawał dobrej roboty. Życzę powodzenia w dalszej działalności. Osobiście liczę, że utrzymacie się dłuuugo :-) RE: TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut - biol1y - 16-11-2014 23:24 @Watoga Dzięki za miłe słowa ! Postaram się rozwijać bloga i utrzymywać faucet tak długo jak to będzie możliwe. Mam też kilka nowych pomysłów, które będę starał się wdrażać. Pozdrawiam ! RE: TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut - szarydg - 18-11-2014 15:55 jak dla mnie rewelacja można dowiedzieć się paru przydatnych rzeczy a i trochę dorobić TerazBitcoin.pl Twój przewodnik po świecie kryptowalut - Hybrid1990 - 02-12-2018 13:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |