Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! (/Temat-Pozyskuj-Fanow-na-FB-OKolo-5-7k-dziennie-99202)

Strony: 1 2

Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - NoVi - 06-10-2014 23:57

1.Nazwa przedmiotu : Skrypt oraz instrukcja jak szybko zdobywać fanów na FP, dzięki czemu zbudujesz szybko pokaźne narzędzie do zarabiania.
2.Opis przedmiotu :
Nie musisz już kupować fanów, ani samodzielnie namawiać znajomych, aby polubili Twoją stronę! Od teraz jest to możliwe w PEŁNI AUTOMATYCZNIE za pomocą skryptu.
Skrypt został dokładnie przetestowany i modyfikowany tak, aby umożliwiał jak najszybsze i bezproblemowe pozyskanie praktycznie dowolnej liczby fanów.
Skrypt nie posiada ograniczeń liczby fanpage, możesz jednocześnie (równolegle) pozyskiwać fanów dla wszystkich Twoich stron!

3.Zdjęcia : brak
4.Kontakt : e-mail: [email protected]
5.Cena : symboliczne 6zł
6.Sposób zapłaty za przedmiot : skrill, przelew

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - AnnaKa - 07-10-2014 01:24

Witam odbywa się to przez serwis (addmefast bądź like4like?)
Czy opiera się to na zasadzie pracy imacros?

Jeśli nie proszę o więcej info.

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - NoVi - 07-10-2014 01:31

Tak poprzez addmefast, ale klikasz 3 razy i wszystko samo się robi Smile

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - m4t0sh - 07-10-2014 02:05

takie skrypty są za darmo na tym forum...

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - xJAmaTOx - 07-10-2014 05:59

Program jak i skrypty do Imacros są dostępne za darmo w sieci..

Cebulactwo pierwsza klasa

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - NoVi - 07-10-2014 09:46

Nie wiem, nie szukałem forum, nie sprawdzałem, jestem od dość nie dawna, pomyślałem że komuś może się to przydać Wink

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - AnnaKa - 07-10-2014 12:00

Patrząc na liczbę postów nie powiedziałbym że jesteś od niedawna i wywnioskowałbym wręcz że mając taki staż nie sprzedasz czegoś co jest za darmo tu na forum i to w kilku miejscach. Wątpię że ktoś to kupi.

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - NoVi - 07-10-2014 14:00

Po prostu nie wiedziałem Wink

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - EWENEMENT - 07-10-2014 14:14

Jest ? To poda ktos link Smile

RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - Kaspirek - 07-10-2014 14:31

Na addmefast itp raczej 7k dziennie nie da sie dodac tyle osob... Z imacrosem i automatem

Ewenemencie jest takie cos jak szukaj.... Kazdy by chcial aby samo wszystko przyszlo.. Kolega zakladajac tez chyba nie umie szukaj uzywac....