Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! (/Temat-Pozyskuj-Fanow-na-FB-OKolo-5-7k-dziennie-99202) Strony: 1 2 |
Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - NoVi - 06-10-2014 23:57 1.Nazwa przedmiotu : Skrypt oraz instrukcja jak szybko zdobywać fanów na FP, dzięki czemu zbudujesz szybko pokaźne narzędzie do zarabiania. 2.Opis przedmiotu : Nie musisz już kupować fanów, ani samodzielnie namawiać znajomych, aby polubili Twoją stronę! Od teraz jest to możliwe w PEŁNI AUTOMATYCZNIE za pomocą skryptu. Skrypt został dokładnie przetestowany i modyfikowany tak, aby umożliwiał jak najszybsze i bezproblemowe pozyskanie praktycznie dowolnej liczby fanów. Skrypt nie posiada ograniczeń liczby fanpage, możesz jednocześnie (równolegle) pozyskiwać fanów dla wszystkich Twoich stron! 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt : e-mail: [email protected] 5.Cena : symboliczne 6zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : skrill, przelew RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - AnnaKa - 07-10-2014 01:24 Witam odbywa się to przez serwis (addmefast bądź like4like?) Czy opiera się to na zasadzie pracy imacros? Jeśli nie proszę o więcej info. RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - NoVi - 07-10-2014 01:31 Tak poprzez addmefast, ale klikasz 3 razy i wszystko samo się robi RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - m4t0sh - 07-10-2014 02:05 takie skrypty są za darmo na tym forum... RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - xJAmaTOx - 07-10-2014 05:59 Program jak i skrypty do Imacros są dostępne za darmo w sieci.. Cebulactwo pierwsza klasa RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - NoVi - 07-10-2014 09:46 Nie wiem, nie szukałem forum, nie sprawdzałem, jestem od dość nie dawna, pomyślałem że komuś może się to przydać RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - AnnaKa - 07-10-2014 12:00 Patrząc na liczbę postów nie powiedziałbym że jesteś od niedawna i wywnioskowałbym wręcz że mając taki staż nie sprzedasz czegoś co jest za darmo tu na forum i to w kilku miejscach. Wątpię że ktoś to kupi. RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - NoVi - 07-10-2014 14:00 Po prostu nie wiedziałem RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - EWENEMENT - 07-10-2014 14:14 Jest ? To poda ktos link RE: Pozyskuj Fanów na FB! OKoło 5-7k dziennie! - Kaspirek - 07-10-2014 14:31 Na addmefast itp raczej 7k dziennie nie da sie dodac tyle osob... Z imacrosem i automatem Ewenemencie jest takie cos jak szukaj.... Kazdy by chcial aby samo wszystko przyszlo.. Kolega zakladajac tez chyba nie umie szukaj uzywac.... |