Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) (/Temat-Jak-promowac-aby-byc-czystym-nie-robic-przestepstwa-99184) Strony: 1 2 |
Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - malwinski - 06-10-2014 18:47 witam mam 3 pytania do was kochani pytania i do eforsy 1.mianowicie jak promować wasze programy a przy tym zgodnie z prawem. chodzi o to że mam ogromne mozliwości a chce to robic zgodnie z prawem polski. wiem ze eforsa.pl jest czysta zawsze a odpowiedzialnosć wprowadzania w błąd zostaje nam. 2.Czy np. freedoladowania.pl mozna promowac bez zadnej odpowiedzialności? 3. czy film np. miasto 44 jak bym promowął to juz niezgfodne z prawem? RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - szykiryki - 06-10-2014 19:20 Nie wprowadzaj w błąd-to podstawowa zasada. Nie pisz, ze doladowania są np. darmowe, bo to nieprawda . Stosuj różne triki marketingowe, ale bez jawnego oszukiwania. Powodzenia RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - unforgivable - 06-10-2014 20:00 Nigdy nie pisz, że coś jest darmowe bo za darmo to możesz jedynie dostać w mor*ę. Tak jak napisała szykiriki, poczytaj o trikach marketingowych i je zastosuj RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - davidek00 - 06-10-2014 20:30 Reklamuj coś tak żeby nie kłamać.Nie dopisuj rzeczy typu darmowy,free,za darmo itp... RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - Karpik - 07-10-2014 10:08 4. Jeżeli będziesz używał ich oficjalnych grafik etc. to nie jest to zgodne z prawem, jednak nikt za takie wybryki Cię ściagać nie bedzie RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - malwinski - 07-10-2014 19:03 dobra załuzmy że reklamuje freedoładowania tak: Doładowanie do telefonu 50zł dla Każdego Tutaj czy powyższa treść jest zgodna z prawem i nic mi nie zrobią? RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - osinex - 08-10-2014 17:37 Ludzie przestali ci odpiswyać, bo uciekli od "załuzmy".. To bije w oczy tak, że by się przydały okularki przeciwsłoneczne.. @topic Doładowanie do telefonu 50zł dla każdego - Nie ma nic o braku kosztów, a dodatkowym dupochronem jest akceptowanie regulaminu dodanego przez eforse.. Mówiącego dokładnie co i jak.. Wgl beke mam z ludzi zarabiających na eforsie, bo zarabiają na ludziach którzy nie czytają regulaminów których oni sami.... NIE CZYTAJĄ RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - malwinski - 08-10-2014 20:37 czyli co? mogę tak reklamować czy nie? czy ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć mądrze czy tak reklamując nie naginam prawo? RE: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - PremAccHack - 08-10-2014 20:46 Te serwisy typu eforsa powini w pierwszej kolejności zamknac. A co do legalnego reklamowania tego scierwa to się nie da i kropka. Przecież doskonale wiesz, ze reklamujesz te stronke w celu korzyści majątkowych. Naciagajac ludzi na bezsensowne koszty Ale jak tam chcecie, każdy za swoje grzechy będzie rozliczany na ziemi i w niebie. Odp: Jak promować aby być czystym(nie robic przestępstwa) - Lami - 08-10-2014 22:25 Zgadzam się, oczywiście pomijając fakt, że Boga nie ma |