Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
problem z addmefast - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: problem z addmefast (/Temat-problem-z-addmefast-99084)

problem z addmefast - DamanPL - 05-10-2014 08:54

Dzien dobry mam problem z addmefast .
Dodałem sobie w add fanpage lecz nie ida mi like w 48h tylko 12 lików ;( coś jest nie tak (ustawione na 7 pkt za klik) ( mam punkty więc spokojnie). Drugą rzeczą jest to że co dostane pkt. np. za twitter wyskakuje network coś tam. a trzecią rzeczą jest to gdy zrobie z 2 - 3 razy tak wyskakuje ze za szybko !.
Proszę o szybką pomoc.
I jakie jeszcze stronki polecacie prócz addmefast.
z góry Dzięki
Jeżeli w zły dział dodałem temat proszę o przeniesienie.

Odp: problem z addmefast - Lami - 05-10-2014 08:55

Po co Ci spacja przed wykrzyknikiem i kropka tuż po nim?

RE: problem z addmefast - DamanPL - 05-10-2014 08:58

na szybko pisałem, potrzebuje porady na ten temat;/ nie wiem co sie dzieje kiedys jak nabijałem wszystko było ok

RE: problem z addmefast - Papa Smerf - 05-10-2014 20:55

Ustaw conajmniej 8 punktów, sprawdź ile masz punktów na koncie.

Napisałeś "Network coś tam", o co dokładnie chodzi?

RE: problem z addmefast - DamanPL - 07-10-2014 00:47

Co klik wyskakuje mi coś takiego: No items in this network for now. Please try later.

większy problem mam z tym dlaczego tak wolno fani leca na tym addmefast ( ustawione mam że z Polski) ale no bez pzesady 13 przez 24 h to jak ini zdobywają 1000 w 10 dni a nawet w 24 h.;/

RE: problem z addmefast - siuvax - 07-12-2014 12:05

mam pytanie co do addmefast.. jak ustawic zdobywanie like dla komentarzy? kiedy probuje to zrobic like ida na zdjecie lub post nie na komenta