Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
A jednak to mit. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: A jednak to mit. (/Temat-A-jednak-to-mit-99073)

A jednak to mit. - Kondziozwykopu - 04-10-2014 22:07

Zarejestrowałem się tutaj i łudziłem się że zarabianie w internecie jest możliwe, niestety po wypróbowaniu kilku sposobów stwierdzam, że jest to niemożliwe, chyba że ktoś jest totalnym masochistą i za kilka centów będzie siedział przy komputerze kilka godzin i klikał w idiotyczne reklamy. nie wiem tylko jak to możliwe że niektórzy tutaj wrzucają te swoje screeny z wypłat i niby coś tam zarobią, ale to tylko jednostki, przeciętny kowalski nie ma szans!

RE: A jednak to mit. - Natomiast - 04-10-2014 22:09

Tak.

RE: A jednak to mit. - wns18 - 04-10-2014 22:10

Może zły program wybrałeś Smile.

RE: A jednak to mit. - KerPwn - 04-10-2014 22:15

(04-10-2014 22:07)Kondziozwykopu napisał(a):  Zarejestrowałem się tutaj i łudziłem się że zarabianie w internecie jest możliwe, niestety po wypróbowaniu kilku sposobów stwierdzam, że jest to niemożliwe, chyba że ktoś jest totalnym masochistą i za kilka centów będzie siedział przy komputerze kilka godzin i klikał w idiotyczne reklamy. nie wiem tylko jak to możliwe że niektórzy tutaj wrzucają te swoje screeny z wypłat i niby coś tam zarobią, ale to tylko jednostki, przeciętny kowalski nie ma szans!
Gdyby to było takie łatwe że siadasz przed komputer i zarabiasz duże kwoty każdy by to robił. Jak widać to tylko dla wybranych, to że wypróbujesz kilka sposobów nie oznacza że cokolwiek zarobisz. Z tego co widzę nie masz zielonego pojęcia o zarabianiu w internecie więc skąd możesz wiedzieć czy jest to możliwe czy też nie ?

RE: A jednak to mit. - wiezaawieza - 04-10-2014 22:28

też tak uważałem Smile Ale szczęście mi dało to, że zarabiam teraz 30zł miesięcznie z internetu więc sam się opłaca, a teraz pracuję nad innym sposobem i może będzie 30zł dziennie Wink

RE: A jednak to mit. - Scoobyx - 04-10-2014 22:35

Widocznie w ogóle się nie przykładałeś do tego, co robisz. "Nie od razu Kraków zbudowano". Każdy, kto zarabia wyższe kwoty, pracuje na to dłużej. Nikt z nich zapewne nie miał pierwszej wypłaty większej, niż tysiąc. Wszystko przychodzi z czasem. Klikanie w reklamy i jakieś buxy sobie odpuść. Celuj w PPA lub inne pochodne. Z takim podejściem, na pewno daleko nie zajdziesz. Na tym forum jest masa darmowych poradników, dzięki którym można zarobić ładne sumy. Wystarczy tylko umieć to wykorzystać.

RE: A jednak to mit. - Admin - 05-10-2014 09:06

(04-10-2014 22:07)Kondziozwykopu napisał(a):  Zarejestrowałem się tutaj i łudziłem się że zarabianie w internecie jest możliwe, niestety po wypróbowaniu kilku sposobów stwierdzam, że jest to niemożliwe, chyba że ktoś jest totalnym masochistą i za kilka centów będzie siedział przy komputerze kilka godzin i klikał w idiotyczne reklamy. nie wiem tylko jak to możliwe że niektórzy tutaj wrzucają te swoje screeny z wypłat i niby coś tam zarobią, ale to tylko jednostki, przeciętny kowalski nie ma szans!

Należy pamiętać że zarabianie w sieci nie jest dla każdego. Jedne zarobi tysiące dziennie, drugi zarobi centy miesięcznie. Samo wylewanie żali "jak mi się nie udało" jest bezcelowe.

Dla nowicjuszy: http://zarabiam.pl/jestem-nowy-i-chce-zarabiac-przez-internet/

A jednak to mit. - Admin - 05-10-2014 09:06

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.