Sprawna viralka facebook. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprawna viralka facebook. (/Temat-Sprawna-viralka-facebook-99016) |
Sprawna viralka facebook. - Nescafe - 04-10-2014 00:15 1.Nazwa przedmiotu : Skrypt Viralny Facebook. 2.Opis przedmiotu : Jestem zainteresowany kupnem w pełni sprawnego skryptu viralnego (facebook). Ma on za zadanie lajkowanie wybranej strony (jeden klik w krzyżyk), udostępnienie treści na tablicy "ofiary" (drugi klik w krzyżyk), tworzenie listy użytkowników, z której potem będę mógł publikować posty w imieniu użytkowników aplikacji. 3.Zdjęcia : ... 4.Kontakt : Prywatna Wiadomość 5.Cena : Do ustalenia. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Paypal, przelew bankowy. Odp: Sprawna viralka facebook. - Tochkan - 04-10-2014 00:27 Po wprowadzeniu "zabezpieczen" na aplikacje facebook, o tym drugim viralu mozesz zapomniec. :-) by Tapatalk 2 RE: Sprawna viralka facebook. - polakpotrafi - 04-10-2014 09:55 pisac pw RE: Sprawna viralka facebook. - kornel388 - 04-10-2014 20:33 Dokładnie to pierwsze da rade, sam posiadam taka co udostępnia, a z tym lajkowaniem to pobawie się może uda mi się podłączyć to. RE: Sprawna viralka facebook. - Nescafe - 05-10-2014 09:17 @kornel399 Jak byś dał radę to ogarnąć to by było dobrze, napisałem na pw. RE: Sprawna viralka facebook. - Jagawpr - 25-11-2014 15:35 Wytłumaczy ktoś jak to podpiąć na PW. Sprawna viralka facebook. - surfer0700 - 27-12-2014 18:28 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |