![]() |
Jak zrobić szblon pod koknkretna nisze? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Jak zrobić szblon pod koknkretna nisze? (/Temat-Jak-zrobic-szblon-pod-koknkretna-nisze-98952) |
Jak zrobić szblon pod koknkretna nisze? - dawkos23 - 02-10-2014 23:32 Siemka, jak w tytule. Chodzi mi o specyficzną tematyke, np. miniblog o tym jak radzic sobie z bolacymi, lzawiacymi oczyma. Jak latwo skomponowac szablon zeby zdjecie bylo, np. oczu itp? ![]() RE: Jak zrobić szblon pod koknkretna nisze? - PawelC - 03-10-2014 07:07 No to trudno powiedziec ![]() ![]() RE: Jak zrobić szblon pod koknkretna nisze? - dawkos23 - 03-10-2014 12:47 ![]() RE: Jak zrobić szblon pod koknkretna nisze? - linoskoczek - 03-10-2014 18:13 (03-10-2014 12:47)dawkos23 napisał(a): No to pozostaje Ci zatrudnienie designera. Na tacy wszystkiego nie dostaniesz. Masz darmowy WordPress. Masz darmowe motywy. Masz darmowe systemy afiliacyjne/subskrypcyjne i inne. Masz setki dobrych kursów CSS i HTML. Przeginka według mnie, że chcesz więcej. RE: Jak zrobić szblon pod koknkretna nisze? - dawkos23 - 04-10-2014 19:40 (03-10-2014 18:13)linoskoczek napisał(a):(03-10-2014 12:47)dawkos23 napisał(a): Ale ja nie powiedziałem, ze chce czegos wiecej, wiem, ze to duzo, po prostu jest to sprawa w miare na szybko, a tamto moze mi zajac troche czasu. A znacie jakies darmowe themy, na ktorych na stronie glownej przy fragmencie posta jest fotka obok? I tak przy kazdym poscie. Bo jak przegladam te z wordpress.org to sa masakrycznie proste wszystkie. RE: Jak zrobić szblon pod koknkretna nisze? - linoskoczek - 04-10-2014 19:42 (04-10-2014 19:40)dawkos23 napisał(a): Ale ja nie powiedziałem, ze chce czegos wiecej, wiem, ze to duzo, po prostu jest to sprawa w miare na szybko, a tamto moze mi zajac troche czasu. A znacie jakies darmowe themy, na ktorych na stronie glownej przy fragmencie posta jest fotka obok? I tak przy kazdym poscie. Bo jak przegladam te z wordpress.org to sa masakrycznie proste wszystkie. No to na szybko Ci może zrobić opłacony designer. Prawie każdy motyw ma możliwość dodawania ikony postu, więc ściągnij, zainstaluj i sprawdź, czy przy dodawaniu/edycji posta jest możliwość dodania miniaturki. |