10k minut na hitleap. Jak wykorzystać ? HELP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: 10k minut na hitleap. Jak wykorzystać ? HELP (/Temat-10k-minut-na-hitleap-Jak-wykorzystac-HELP-98897) |
10k minut na hitleap. Jak wykorzystać ? HELP - rettush94 - 01-10-2014 22:58 Witam was forumowicze Jak w temacie, posiadam 10 000 minut na hitleap. Mam konto premium za 7euro do 17 pażdziernika. Czyli mam te 15 slotów na strony. Wykorzystałem raz 5000 minut na shorte ale poleciał ban . Czy macie jakieś pomysły jak zarobić dzięki tym 10k minutom ? Chociażby żeby zwróciło się to 7euro... RE: 10k minut na hitleap. Jak wykorzystać ? HELP - 9Jarek9 - 05-10-2014 18:34 Możesz sobie nabić wejścia w link z jakiegoś PTP, ale wątpie żebyś znalazł jakiś serwis z takimi stawkami żeby ci się to 7 euro zwróciło. Zrób sobie może jakiegoś bloga, dodaj tam reklamy CPM, ale musisz znaleźć jakąś sieć, która ci wypłaci kase nawet jeśli masz sztuczny ruch na stronie. |