Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Skracanie by Totalny Leń - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Skracanie by Totalny Leń (/Temat-Skracanie-by-Totalny-Len-98872)

Strony: 1 2

Skracanie by Totalny Leń - konrad123456789 - 01-10-2014 17:50

Siemanko
Nie będę się opisywał ani przedstawiał, pewnie już wiecie dlaczego po tytule wątku Big Grin

Wcześniej zarabiałem na subach: easysub, potem fires, nie było takiej konkurencji to się dobrze zarabiało, teraz ciężko z moim leniem się przebić, więc wybrałem skracanie.

Na skracanie poświęcam max 20 min. dziennie, nie spamuje, umieszczam link z głową.

Tutaj statystyki:
[Obrazek: screen.md.jpg]
[Obrazek: screen1.md.jpg]

Dzienni założyłem w celu motywacyjnym, aby tego 1$ dziennie uciułać ;]

Tutaj ref https://shorte.st/ref/3905aeea6b
Jeśli się zarejestrujesz i najpierw sam coś zarobisz, mogę dać mój sposób, jeśli się wcześniej nie wypali ;]

Motto życiowe: "Nie oglądaj się za siebie, bo ci z przodu ktoś przyjebie"
Amen.

RE: Skracanie by Totalny Leń - Kickster - 01-10-2014 18:28

No fest. Mam nadzieje ze zadna moja niszka Big Grin Zycze powodzenia

RE: Skracanie by Totalny Leń - Zarobiony_Koles - 01-10-2014 18:45

Kickster, a jak nawet? To chyba wolny kraj Rolleyes

A ty wazza powodzenia życzę, coraz lepszych zarobków. Na założenie dziennika kazałeś czekać mi parę miesięcy, nie ładnie Undecided Mnie takie same warunki odnośnie rejestracji z reffa czekają?

RE: Skracanie by Totalny Leń - Kickster - 01-10-2014 18:53

No wolny ale pomyslow sie nie kradnie Smile No chyba ze Ty praktykujesz cos takiego to ok.

RE: Skracanie by Totalny Leń - konrad123456789 - 01-10-2014 19:03

Nic nikomu nie podkładem, jestem tutaj już długo, dużo się o czytałem i niedawno trafiłem na ciekawy temat i to właśnie dzięki niemu zarabiam, prawie na autopilocie.

RE: Skracanie by Totalny Leń - Kickster - 01-10-2014 19:12

Tak tylko dyskutujemy Smile Napewno bede obserwowal! Zapraszam tez do siebie chociaz pewnie juz byles Big Grin

RE: Skracanie by Totalny Leń - Zarobiony_Koles - 01-10-2014 19:58

Nie wiem co na mnie najeżdżasz @[Kickster] nic nie zasugerowałem, że ktoś komuś ukradł niszę. Tylko napisałem, że to wolny kraj, kto ma możliwości to i tak w trafi na tą niszę. Nie znając mnie wmawiasz mi nie sprawdzone praktyki co już nie miłe z twojej strony.

I jak tu być dobrym dla ludzi, jeden mnie w necie zdenerwuje a późnij trzy dni w realu będę się na innych wyżywałAngry

RE: Skracanie by Totalny Leń - Kickster - 01-10-2014 20:25

Sorka, chyba tez mam gorszy dzien. Stawiam piwko jak kiedys sie spotkamy Big Grin

RE: Skracanie by Totalny Leń - konrad123456789 - 02-10-2014 05:42

Podsumowanie Września
Tylko końcówka września, bo od wtedy zacząłem prace, czyli 5 dni.
5822 Views - co dało - $9.76121

Dzień 1 - 1 października
1627 Views - co dało - $2,71788

RE: Skracanie by Totalny Leń - piotrekprorok - 02-10-2014 06:02

Powodzenia i konkretnych zarobków życzę na październik Smile