[WYKONAM] Sprzedaż przedmiotów! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM] Sprzedaż przedmiotów! (/Temat-WYKONAM-Sprzedaz-przedmiotow-98845) |
[WYKONAM] Sprzedaż przedmiotów! - Zawodowiec - 01-10-2014 13:20 Witam, Każdy z Was na pewno ma jakąś rzecz, którą chciałby sprzedać, lecz nie ma wolnego czasu ani chęci się tym wszystkim zajmować. I właśnie, dlatego bardzo dobrze trafiłeś! Sprzedażą różnych rzeczy (a głównie elektronicznych) zajmuje się już przynajmniej z dwa lata - tak to nie jest dużo ale w tym rzemiośle nie o to chodzi. Tutaj liczy się przede wszystkim charyzma, cierpliwość oraz szczęście! I co najważniejsze, trzeba mieć do tego smykałkę! Dlatego chciałbym zaoferować swoje usługi! Zajmę się sprzedażą Twoich rzeczy, których już nie potrzebujesz. A gotówka zawsze się przyda. Na czym to wszystko polega? Żeby zagwarantować Wam 100% bezpieczeństwo - postanowiłem, że przedmioty, które właściciel chce sprzedać fotografuje i wysyła mi z podstawowymi danymi takimi jak - marka, model itp. To gwarantuje Wam, że nie możecie nic na tym stracić, a tylko zyskać. W późniejszej fazie, gdy znajdzie się już kupiec - będę prosił o szczegółowe informacje właściciela. Od każdego przedmiotu, zależnie od jego wartości, będę pobierał jakiś procent (po wpłacie za dany przedmiot na konto bankowe klienta)- oczywiście to wszystko do obgadania z zainteresowanymi daną usługą. Wszystko przecież da się dogadać. Także czekam na pierwsze zgłoszenia! P.S. Proszę się ze mną kontaktować drogą mailową oraz PW! Mail: [email protected] RE: [WYKONAM] Sprzedaż przedmiotów! - testlol - 25-11-2014 15:41 jestem zainteresowany prosze o pw RE: [WYKONAM] Sprzedaż przedmiotów! - Dzonyy - 26-11-2014 10:05 Ja rowniez zapraszam na PW [WYKONAM] Sprzedaż przedmiotów! - Klin - 02-01-2015 14:34 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |