[Szukam] Alternatywy dla u2bviews - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Szukam] Alternatywy dla u2bviews (/Temat-Szukam-Alternatywy-dla-u2bviews-98810) |
[Szukam] Alternatywy dla u2bviews - dondoonsie - 30-09-2014 19:33 Witam. Przez około 9 albo 10 miesięcy (nie pamiętam) używałem u2bviews. Był to dla mnie bardzo dobry program do nabijania viewsów/lików/fav/komentarzy/suby. Miałem tam ponad 300 000 punktów oraz z 50 poleconych. Niektóre filmy wypromowałem bardzo wysoko w YT. Strona padła miesiąc temu bot nie działa koniec Tak więc szukam alternatywy która będzie spełniać takie warunki: darmowy program (używałem qqtube , ale filmy mi popadały i straciłem tylko dolarki) nabija wyświetlenia, lajki, subskrypcje, komentarze, favourites youtube, (nie musi być każda opcja) nielimitowana ilość filmów (można dodać ile się chce, aktualnie vagex, syv i wiele innych posiada limity) najlepiej żeby to był bot, żeby sam wszystko robił, załączam bota zostawiam na noc i sobie pracuje, nie chcę czegoś takiego jak addmefast czy like4like że trzeba samemu klikać. Oczywiście są boty do addmefast ale imacrosy średnio działają. strona/bot powinny mieć już troszkę użytkowników. Jeżeli ktoś zna taki program bardzo byłbym wdzięczny i zarejestruję się z refa. [Szukam] Alternatywy dla u2bviews - Hybrid1990 - 06-11-2018 18:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |