Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp (/Temat-Wykonam-strony-internetowe-postawie-blogi-itp-98719) |
Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp - surfer0700 - 29-09-2014 09:42 Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp Stworzę dla Ciebie stronę internetową opartą na gotowych CMSach takich jak Wordpress, Joomla, PHP-Fusion, MyBB, PHPBB, PHPBB by przemoooo, IPB, SMF, Mamboo, Durpal, PrestaShop, Magneto i wiele wiele wiele innych. Jeżeli będzie trzeba stworzę autorski CMS i wszystko skonfiguruje pod Twoje potrzeby. TAKŻE AUTORSKIE SKRYPTY!!! Naprawię błędy w skryptach, zainstaluje wtyczki, poprawię co trzeba. Kontakt ten TEMAT lub PW. Termin realizacji zależy od ilości obecnie realizowanych zleceń. Zachęcam do kontaktu. RE: [ZA DARMO] Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp - mikiniki - 30-09-2014 09:06 Świetny pomysł Jestem zainteresowany. Napiszę PW RE: [ZA DARMO] Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp - polakpotrafi - 01-10-2014 11:06 ta strona nadal aktualna? RE: [ZA DARMO] Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp - surfer0700 - 01-10-2014 11:16 Temat ma dwa dni, więc jak najbardziej wszystko jest aktualne Jak tylko będę miał chwilę, to każdemu odpisze. RE: [ZA DARMO] Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp - wiezaawieza - 05-10-2014 14:06 Projekt: Zrobienie strony pod firmę - Drukowanie na rzeczach + puzzle. Silnik to twój wybór. Pytania: Zgadzasz się na zrobienie strony najpierw na np. xaa.pl albo innym tanim serwerze, a potem gdy firma wystartuje (kwestia 1 miesiąca) postawienie strony i kupienie domeny .pl? Usunięcie stopki rozumiem, że tylko za opłatą? Czas realizacji projektu? RE: [ZA DARMO] Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp - lechoo - 12-10-2014 18:22 Czy oferta z linka dalej aktualna? Chodzi mi o wykonanie stron internetowych. Jeśli tak to proszę o kontakt na PW Pozdrawiam RE: [ZA DARMO] Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp - surfer0700 - 17-10-2014 12:35 Proste strony internetowe stawiane na wordpressie przestały mnie interesować. Szukam wyzwań. Mam już kilka ciekawych zleceń nad którymi pracuje. Jeżeli ma ktoś coś ciekawego, proszę pisać. edit: Temat dalej aktualny, ale limit DARMOWYCH ofert już się wyczerpał. Obecnie wszystkie skrypty, strony itd. podlegają normalnej wycenie. RE: Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp - prololex - 17-10-2014 19:11 Ile kosztowało by zrobienie video playera na blogspocie z opóźnieniem np. 10 sekund leci film i wyskakuje gateway? RE: Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp - Branzolek - 19-10-2014 23:34 Jest możliwosć stworzenia bota? Odp: Wykonam strony internetowe, postawie blogi itp - Damkofr - 21-10-2014 14:27 Fajnie jak bys mi odpisał na PW surfer Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 |