[Poszukuję] Facebook Like Viral - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poszukuję] Facebook Like Viral (/Temat-Poszukuje-Facebook-Like-Viral-98619) |
[Poszukuję] Facebook Like Viral - VoreCC - 27-09-2014 17:34 Witajcie! Szukam skryptu viral na stronę/bloga. Chodzi o to że ktoś wchodzi zainteresowany treścią, klika gdziekolwiek (albo w krzyżyk czy coś) na wyskakującym okienku i nieświadomie/ świadomie ale przymusem lajkuje fanpage. Z góry bardzo dziękuję! RE: [Poszukuję] Facebook Like Viral - KediK - 27-09-2014 18:15 Dołączam się do prośby! RE: [Poszukuję] Facebook Like Viral - Klin - 27-09-2014 20:34 Czyli najprostszy w swiecie LikeJacker. Chyba jest gdzies na forum, poszukajcie Tylko teraz pod poprawna nazwa Ps. Gdybyscie nie mieli nic sensownego moge jutro wstawic RE: [Poszukuję] Facebook Like Viral - fernandos901 - 27-09-2014 20:53 mozesz wstawic bo poszukuje. RE: [Poszukuję] Facebook Like Viral - explrlz - 28-09-2014 10:26 Siedze trochę w temacie Facebookowym i muszę powiedzieć ze takie rozwiązanie jak LIKEJACKER jest strzałem w stopę. Jeśli Twoja domena nie posiada jakiegoś stażu (powiedzmy rok czasu i chociaż pr 1) to szybko pojawi sie przycisk potwierdzenia Like a żaden darmowy skrypt tego nie obsługuje Następnie twoja domena zostaje zgłoszona przez spam i za każdym razem jak ktoś będzie udostępniał Twojego URL na FB będzie proszony o przepisanie captcha. Dla tych którym nie chce sie czytać - Nie polecam LIKEJACKERów RE: [Poszukuję] Facebook Like Viral - VoreCC - 28-09-2014 10:39 (28-09-2014 10:26)explrlz napisał(a): Siedze trochę w temacie Facebookowym i muszę powiedzieć ze takie rozwiązanie jak LIKEJACKER jest strzałem w stopę. Jeśli Twoja domena nie posiada jakiegoś stażu (powiedzmy rok czasu i chociaż pr 1) to szybko pojawi sie przycisk potwierdzenia Like a żaden darmowy skrypt tego nie obsługuje Następnie twoja domena zostaje zgłoszona przez spam i za każdym razem jak ktoś będzie udostępniał Twojego URL na FB będzie proszony o przepisanie captcha. Hmm, a gdyby wyskakiwało tylko okienko ze zwykłym przyciskiem like (bez oszukiwania, krzyżyków itd. samo przymuszenie do zalikeowania)? A co do domeny to mam kilka ponad półrocznych, jedną mógłbym poświęcić celem testów. Jedyne czego mi brakuje to skryptu, testowałem kilkanaście ale wszystkie są z przed 2012 roku i o kant dupy rozbić [Poszukuję] Facebook Like Viral - surfer0700 - 02-01-2015 08:08 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |