Dailymotion - Usuwanie filmów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Social Media (/Forum-Social-Media-356) +--- Wątek: Dailymotion - Usuwanie filmów (/Temat-Dailymotion-Usuwanie-filmow-98564) |
Dailymotion - Usuwanie filmów - Adrox - 26-09-2014 18:43 Witam, mam pytanie czy wam też tak masowo usuwają filmy na dailymotion ? może ktoś z was ma sposób na dodawanie filmików tak, aby ich nie usuwano ? próboje kazda metodą ale żadko jaki film przejdzie ? RE: Dailymotion - Usuwanie filmów - thex1 - 27-09-2014 18:51 moje też usuwali i widzę, innych też usuwają, więc sam nie jesteś, ale sposobu jako takiego nie mam, po prostu już tam nie wrzucam filmów RE: Dailymotion - Usuwanie filmów - piotrek0007qq - 27-09-2014 18:56 W sumie to spróbuj za każdym razem gdy wrzucasz film czyścić całą historie przeglądarki cookie zmiana IP np programem Cyber Ghost albo Security kiss tunel noo daily to podobinie jak YT zaczyna świrować RE: Dailymotion - Usuwanie filmów - tsubasan - 27-09-2014 19:07 Usuwają, że aż człowiek k*****y dostaje Mój rekord, to po zapisaniu filmiku jak przeładowywało na mój kanał to już filmik był usunięty. Przesrane |