[DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms (/Temat-DODATEK-Sprzedam-uczciwe-zarabianie-na-sub-premium-sms-98490) Strony: 1 2 |
[DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Spedorian - 24-09-2014 22:34 1.Nazwa przedmiotu ::Na sprzedaż dodatek do poradnika "szykiryki" dotyczący uczciwego zarabiania. 2.Opis przedmiotu :Niżej. 3.Zdjęcia :brak. 4.Kontakt :Priv. 5.Cena :50zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy. Tutaj link doporadnika który sprzedaje jego własciciel. http://zarabiam.com/Temat-Sprzedam-uczciwe-zarabianie-na-sub-premium-sms-97468 Ulepszyłem ten sposób zarabiania. Mianowicie: Za sms'a nie dostaniesz 10zł a całe 30, więc jeśli zarabiasz 20-30zł /h na poprzednim poradniku to teraz będziesz 60-90 /h. Aby te zarobki się zmieniły wystarczy 5 min roboty Nie nie beda to drozsze sms'y Czemu tak tanio? Bo poradnik kosztuje 80 a dodatek jak by był za drogi to nikt by nie kupił Zbieram na rozkręcenie bloga RE: [DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 25-09-2014 06:35 Jako że zostałam wymieniona w tym temacie, wypowiem się. NIE WIEM co sprzedaje Spedorian!!! Dlatego zalecam poczekać na recenzję tutora... bo może to być po prostu sposób: znajdź droższą ofertę na Polaków w CPA... RE: [DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - TechByte - 25-09-2014 15:09 Cytat:Czemu tak tanio? No prawie jak za darmo RE: [DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - PETERILLUSION - 25-09-2014 15:22 No 50zl za jedno zdanie to okazjonalna cena. RE: [DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Spedorian - 25-09-2014 17:15 (25-09-2014 06:35)szykiryki napisał(a): Jako że zostałam wymieniona w tym temacie, wypowiem się. nie to nie to To jest sprytne i lepsze w realizacji RE: [DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 25-09-2014 17:22 @Spedorian, tak czy siak polecam oddać do tutora- bez tego ciężko będzie ruszyć sprzedaż, zwłaszcza, ze cena nie najniższa... Aaaa i polecam nie podpinać się pod mój temat, tylko stworzyć autorski swój... Rozumiem, że sposób można wykorzystywać ogólnie pod suby/premium sms, zwiększając po prostu ich wartość? RE: [DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Spedorian - 25-09-2014 18:00 tak RE: [DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 25-09-2014 18:41 No to stwórz temat po prostu, jak zamiast 10 zł na eforsie zarabiać 30 zł gdzieś tam... Po co się podpinać pod mój temat...?! RE: [DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Spedorian - 25-09-2014 22:22 Bo to jest Twój poradnik i nie chciałem z kimś się dzielić tym co sprzedajesz. RE: [DODATEK] Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 25-09-2014 22:32 Skoro można to wykorzystac pod dowolna niszę i zamiast 10 zł zgarniac 30 zł, to nie widze przeciwwskazan, zeby zrobic z tego osobny temat...oczywiscie po recenzji tuta |