Jak tworzyć stabilne konta na facebooku? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Jak tworzyć stabilne konta na facebooku? (/Temat-Jak-tworzyc-stabilne-konta-na-facebooku-98483) |
Jak tworzyć stabilne konta na facebooku? - BabciaSamoZlo - 24-09-2014 21:06 Cześć, na wstępie chciałbym powiedzieć, że widziałem te tematy, które są w poradni jednak po dłuższym testowaniu stwierdzam, że autorzy zawarli w nich cząstkową informacje.
Moje konta na fb tworzyłem 1 konto i czekałem tydzień, zdobywałem tam 200 znajomych dołączałem powoli do grup wszystko fajnie póki nie zaczyna się spamować. 20 postów i już wyłapuje się weryfikacje... Na Adf.ly można tylko tym robić jednak też szału nie mam 7$ w ciągu 60 dni LOL... I jeszcze żeby tego było mało padły mi karty nie mam jak kont weryfikować. Macie jakiś pomysł jak robić te konta? Mogę nawet zapłacić jednak tylko paypalem . Ze 120 kont do fb zrobiłem i zarobiłem marne 7$ na adf.ly i 7 zł na firesub... (Do tego dochodzą konta na gmail, masa danych które trzeba notować). Robie więcej na astrocash dziennie niż tymi sposobami w 60 dni. Może się to wam wydać dziwne, ale ja tego nie potrafie wytłumaczyć jakim cudem zarabiam na astrocash, a na firesub nie mogę.Ciota najwidoczniej ze mnie :/. Jak tworzyć stabilne konta na facebooku? - Admin - 24-09-2014 21:20 TEMAT PRZENIESIONY Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu. RE: Jak tworzyć stabilne konta na facebooku? - Kickster - 24-09-2014 23:26 Zalezy czym spamujesz, facebook strasznie sie wyczulil na spam i od razu nowe konta ida na odstrzał. No i to czym spamujesz tez jest wazne bo jak komus kradniesz pomysl to od razu taka osoba Ci zrobi z 5 zgłoszen i masz weryfikacje na poczekaniu. Sam posiadam armie która niweluje konta ktore kradną mi moj pomysł a nie są moimi refami. To raz. A dwa ze spamowac trzeba umiec, nieraz jak masz spam złej jakosci to sami uzytkownicy zgłaszaja jako spam i masz po koncie. Mi srednio raz na tydzien blokuja konto na pisanie na grupach, a raz lub dwa razy na miesiac trace konto bezpowrotnie bo na dowod. Mam tez z 3 konta takie co maja bana 30 dniowego, z tymi jest gorzej bo puscisz dwie serie spamu i juz masz znow bana. Trzeba je wtedy transformować na matki, chociaż na coś się przydają wtedy. RE: Jak tworzyć stabilne konta na facebooku? - BabciaSamoZlo - 25-09-2014 20:03 Nie krade pomysłów, ale może komuś się podobają moje. Czyli mówisz, bo ja mam sporo kont które mają bana na 30 dni co z nimi dalej nadają się do spamu? RE: Jak tworzyć stabilne konta na facebooku? - Kickster - 25-09-2014 21:50 Z doswiadczenia wiem ze jak takim kontem puscisz spam to z dwa dni i znow masz bana na 30 dni albo weryfikacje na dowod. Zeby tego uniknac musisz dopisac sie nimi do wszystkich grup jakie masz i dodac do znajomych kazde konto jakie masz. Wtedy mozesz nimi dodawac nowe konta do grup. W razie jak Ci jakies konto zablokuja to grupy nadal masz. Dodajesz wtedy nowe konto i dzialasz dalej. RE: Jak tworzyć stabilne konta na facebooku? - BabciaSamoZlo - 25-09-2014 22:21 Okej dzięki wielkie. Kolega up wytłumaczył mi parę spraw. Można dalej się wypowiadać jak ktoś chcę z chęcią dowiem się więcej . |