[Zamknięty]Galeria zdjęć - NOWE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Galeria zdjęć - NOWE (/Temat-Zamkniety-Galeria-zdjec-NOWE-9848) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]Galeria zdjęć - NOWE - Dominator - 06-07-2010 09:55 Czy można dodać do Galerii zdjęć - Potwierdzenia zamówień ? Bo co restock to się robi nowy i nowy, a tak to by był jeden i ten sam i jeśli ktoś chciał by zobaczyć to by nie musiał korzystać z opcji szukaj tak to by zajrzał do Galerii zdjęć ! Co wy na to ? Tak by to wyglądało: Potwierdzenia zamówień - albo na górze albo na dole Brands We Love Electronics Exclusive Lockerz Koszulki RE: Galeria zdjęć - NOWE - KristopheR - 06-07-2010 10:11 No dobry pomysł ! I pod kategorie do tego np. Electronics - Spirng Fling Brands We Love - Juny/July Wg mnie dobry ;P RE: Galeria zdjęć - NOWE - blackjoe - 06-07-2010 10:13 Bardzo dobry pomys! Jestem za. RE: Galeria zdjęć - NOWE - Czarny767 - 06-07-2010 10:18 Ja też jestem ZA Dobry pomysł. RE: Galeria zdjęć - NOWE - Dr.House - 06-07-2010 10:23 Dobry dardzo dobry RE: Galeria zdjęć - NOWE - Vesperus - 06-07-2010 10:56 Jestem za RE: Galeria zdjęć - NOWE - Marczyk - 06-07-2010 11:09 1.Zrobi się jeszcze większy bałagan, ponieważ w jednym temacie będą zdjęcia zamówień z wszystkich restockow i raczej nikomu nie będzie chciało się sprawdzać daty czy to było z lutego czy z czerwca. 2. Nikomu nie będzie się chciało zmieniać tematu, żeby zobaczyć czy ktoś wygrał Ipada czy Paypala 3. W opisie Galerii Zdjęć jest wyraźne napisane: "Zdobyłeś nagrodę ? Pochwal się." A zamówienie nagrody nie oznacza że się dostanie nagrode, zdarzają się anulacje. Pomysł dobry, ale niedopracowany. Ew. można zrobić poddział do tematu Nagrody; Nazwać go "Screeny zamówień", przenieść tematy zamówień z wszystkich restocków i tam zakładać nowe tematy bez żadnych Kategorii. Dominator w temacie napisałeś o potwierdzeniach zamówień- każde potwierdzenia/anulacja wygląda tak samo, ale chyba Ci chodziło o screeny zamówień. Pozdrawiam RE: Galeria zdjęć - NOWE - Daminn - 06-07-2010 13:45 Jestem na nie. Po co wogóle dawać te potwierdzenia zamówień? Liczy się nagroda którą masz w domu. RE: Galeria zdjęć - NOWE - Lookso - 22-07-2010 15:53 * Przydałaby się ankieta Jestem za RE: Galeria zdjęć - NOWE - Admin - 23-07-2010 12:59 zrobione. zamykam |