Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. (/Temat-Bukmacherka-ESPORTOWA-Obstawiaj-LOLA-CSA-DOTE-98344) Strony: 1 2 |
Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. - klook - 22-09-2014 12:21 Ostatnio wiele osób pisze do mnie z zapytaniem, gdzie i jak można obstawiać prawdziwe pieniądze na esport. W niektórych bukmacherach typu fortuna itp. czasami dają jakieś mecze do obstawiania, ale tylko w przypadku większych wydarzeń (jak np. mistrzostwa świata), natomiast ja obstawiam na stronie, która zajmuje się TYLKO esportem. Mowa tutaj o stronie egamingbets. Normalny link: http://egamingbets.com Mój referal. Mały tutorial jak doładować (ZA POMOCĄ KARTY BĄDŹ PRZELEWU) swoje konto na owej stronie: 1. Wchodzimy w któryś z linków powyżej. 2. Klikamy tutaj 3. Wypełniamy formularz i logujemy się na konto. 4. Klikamy w czerwony napis "MAKE A DEPOSIT", wybieramy opcję która nam pasuje. 5. Wpisujemy kwotę i przechodzimy na stronę na której wypełniamy formularz. TADAM, dodaliśmy środki do swojego konta. Jak obstawiać, to chyba nie muszę tłumaczyć. Zachęcam do dzielenia się swoimi typami i powodzenia, niech szczęście będzie z wami. Moje ostatnie typy Jeżeli ktoś zarejestruje się z mojego referala obiecuję pomoc w obstawianiu. RE: Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. - kwenk21 - 22-09-2014 22:18 Mam kolegę, który z powodzeniem gra w owe gry, ostatnio bawi się również w bukmacherkę, przekazałem mu Twój link, zapewne się odezwie. RE: Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. - patryk574 - 17-11-2014 16:00 obsługują oni paypal ? widzę, że można też niby doładować sms'em ale nie widzę takiej opcji RE: Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. - full2000 - 17-11-2014 16:04 Jakie jest minimum do wpłaty na tym buku? Też zajmuję się e-sportem z powodzeniem (głównie starcraft 2) ale na innym buku. RE: Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. - patryk574 - 18-11-2014 16:31 podasz link to tego innego buka ? RE: Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. - NoVi - 18-11-2014 17:38 Możesz coś więcej napisać o tym buku? Jakie zdarzenia można obstawiać? Jakieś ważniejsze spotkania? jak to wygląda ? nigdy się tym nie ineresowałem, ale może to byłoby prostsze niż, obstawianie piłki nożnej RE: Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. - broofie - 18-11-2014 18:36 Juz byl o tym temat. (17-11-2014 16:04)full2000 napisał(a): Jakie jest minimum do wpłaty na tym buku? Też zajmuję się e-sportem z powodzeniem (głównie starcraft 2) ale na innym buku.Nie ma minimum. Jesli jest, to 1$. RE: Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. - klook - 03-02-2015 23:06 Nadal na mocnym plusie, zapraszam do rejestracji. RE: Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. - jemserek - 04-02-2015 02:27 To da się wpłacać przez paypal czy nie? RE: Bukmacherka ESPORTOWA. Obstawiaj LOLA/CSA/DOTĘ. - iKrzysiek - 11-02-2015 20:55 Minimum do wypłaty to $15, więcej informacji macie w tym temacie: http://zarabiam.com/Temat-Obstawienie-meczy-eSportu-na-egamingbets-com-99198 Tutaj dowód wypłacalności (wygrana z wczoraj): |