![]() |
Zarabianie na Fp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na Fp (/Temat-Zarabianie-na-Fp-98327) |
Zarabianie na Fp - PanPopek - 21-09-2014 21:14 Witam, szukam sposobu na zarabianie na FP - ale nie chce wykorzystać sposobu SMS itp itd ![]() RE: Zarabianie na Fp - badom - 21-09-2014 21:24 Najprościej skracacze typu shorte.st (jeśli nie masz konta- chętnie podam ci reflink). Jeśli jest to dość duży FP to i reklamy wchodzą w grę, ale ciężko o zdobycie reklamodawcy. Zależy też jaka jest tematyka, może koszulki i gadżety by miały miejsce bytu. RE: Zarabianie na Fp - PanPopek - 21-09-2014 21:28 Tematyka nie jest pod skraczacze niestety Tematyka to memy /rozrywka Zastanawiała mnie ta reklama ale nie mogłem znaleźć reklamodawcy :/ FP jest duży i ma świetny zasięg, bardzo szybko się rozwija i jest prawie nie do wyczerpania RE: Zarabianie na Fp - badom - 21-09-2014 21:58 Memy/rozrywka to może polecanie gier internetowych? Dostaje się 1-4zł za jedną rejestrację. Jeżeli nie podziała zwykłe reklamowanie typu "najlepsza gra- zarejestruj się!" to niektóre programy partnerskie mają w swoich ofertach gry, które można reklamować ruchem motywowanym. Czyli możesz wtedy zorganizować konkurs, w którym trzeba będzie się zarejestrować i podać nick/godzinę z gry. Tego typu refy oferuje np. Funhub (w nim jestem), nie wiem jak z innymi (np. portmmo). RE: Zarabianie na Fp - PanPopek - 21-09-2014 22:08 Badom, możesz mi napisać co i jak z tym reklamowaniem motywowanym na PW? Masz reputa porady dzięki ![]() RE: Zarabianie na Fp - pointsmaster - 21-09-2014 22:30 Z gier polecam jeszcze program partnerski G2A (reflink w sygnaturce). Jakby co mogę pomoc przy starcie ![]() RE: Zarabianie na Fp - badom - 21-09-2014 22:32 W G2A również oferują gry polecane działaniami motywowanymi, czy jest to zabronione? RE: Zarabianie na Fp - PanPopek - 21-09-2014 22:34 Z tego co słyszałem to g2a Ma fajne oferty ale wątpię żeby ludzie kupili gry z mojego linku, w końcu nie jest to FP związany z gejmingiem :/ RE: Zarabianie na Fp - fernandos901 - 27-09-2014 20:40 zaloz reklamy facebook.owe RE: Zarabianie na Fp - korek09 - 29-09-2014 20:47 Ja zarabiam na shorte 20$ dziennie mniej więcej ![]() |