Widget downloaded a unikalne wejścia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Widget downloaded a unikalne wejścia (/Temat-Widget-downloaded-a-unikalne-wejscia-98314) |
Widget downloaded a unikalne wejścia - cocokx - 21-09-2014 17:15 Postanowiłem przetestować serwis eForsa i wstawiłem na swoją stronę widget z downloaded.pl. Problem w tym, że za każdym razem jak sprawdzam statystyki to unikalnych wyświetleń nie przybywa, a obecnie na mojej stronie jest kilkanaście osób więc powinno powoli rosnąć. W czym może być problem? RE: Widget downloaded a unikalne wejścia - michal86ole - 21-09-2014 18:15 Że nie klikają w button? RE: Widget downloaded a unikalne wejścia - magik89 - 21-09-2014 18:20 z dzis na 1 www akurat na tym programie ! LADNIE Dzień dzisiejszy Ilość wizyt:141 Ilość rejestracji:7 Ilość aktywacji:7 Skuteczność rejestracji:4.96 % Skuteczność aktywacji:100 % WCZORAJ MIALEM 0 przy tej samej ilosci he wejsc RE: Widget downloaded a unikalne wejścia - cocokx - 21-09-2014 18:31 Właśnie nie wiem czy klikają czy nie, ale odkąd wstawiłem widget minęły około 2 godziny, przez które na mojej stronie było około 150 osób. A statystyki wyglądają tak: Ilość wizyt:5 Ilość rejestracji:0 Ilość aktywacji:0 Skuteczność rejestracji:0 % Skuteczność aktywacji:0 % edit: Chyba i tak będę musiał usunąć ten widget bo z tego co widze to na telefonie nie działa on poprawnie, a sporo wejść na strone mam właśnie z telefonów. |