![]() |
od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski (/Temat-od-20-do-100-zl-w-godzine-system-bukmacherski-98256) |
od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski - fcbmafi - 20-09-2014 17:04 1.Nazwa przedmiotu :System bukmacherski 2.Opis przedmiotu :System bukmacherski 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : p w 5.Cena :25 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot :Paypal : paypal : [email protected] , przelew bankowy , moneybookers : [email protected] , 2 smsy za 30 zł link do szybkiego przelewu bankowego przelew bankowy Witam dużo osób prosiło mnie abym napisał ten temat jest to system najpewniejszy , system grania progresją jaki znam ogólnie system jest dostępny za darmo na forum bukmacherskim ale z samym systemem mozna zbankrutować dosc szybko ja go troche przerobiłem i dodałem 8 zasad które trzeba się trzymać , oraz kilka porad zacząłem grać nim wczoraj o 22 stan konta z wczoraj grałem 2,5 godziny i dzisiaj godzine system mozna grać u bukmachera Betclic , Unibet oraz u innych bukmacherów jak załozyć konta pomagam na pw ![]() stan konta z dzisiaj ![]() poradnik wysyłam jako login i hasło oraz link do logowania , dobrze by było jak by sie zgłosiła jakas osoba z duzym reputem albo rangą moderatora lub admina który by mógł wydać recenzje takiej osobie dam poradnik za darmo do poradnika dodaje filmik wideo z prezentacją Cytat:Zakupiłem poradnik. Wszystko opisane bez żadnych zagadnień Big Grin Cytat:RECENZJA Cytat:Zakupiłem poradnik i uważam że jest dobrze napisany, krótko i na temat. Kwota za poradnik uważam że dobry. Kupiłem go z ciekawości, ale nie narzekam można go spokojnie podrasować pod siebie. Nie spotkałem się z podobnym tematem gry chodź w bukmacherce siedze 12 lat. Najlepiej tym systemem grać na bet365. Osobą którzy nie wiedzą co to progresja najlepiej, żeby wcześniej zapoznały się z tym tematem, aby nie mieć później pretensji do sprzedającego. Życze wysokich wygranych. Mam tylko jedno pytanie 1 mecz obstawiamy tylko raz czy nie ?? Cytat:Testowałem dzisiaj poradnik oto efekty: RE: od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski - marek9999 - 20-09-2014 17:31 ok biore podaj paypal na pw jutro wydam recenzje RE: od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski - kasass - 20-09-2014 17:31 ja bym mogł to przetestować z depo 50 ale tych reputów za dużo nie ma RE: od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski - KerPwn - 20-09-2014 17:39 Co jeszcze... Do Ciebie mają się zgłaszać modzi, aby napisać recenzję ? To Tobie powinno zależeć aby ktoś kto jest wysoko postawiony na forum i zaufany opisał twój produkt. PS. Kolejny przedmiot z serii zarabiaj w godzinę 10x więcej niż produkt jest wart ![]() Tutor : @[daniel42na] RE: od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski - daniel42na - 20-09-2014 17:42 Ja niestety nie recenzuje poradników dotyczących bukmacherki, kasyn online ani jakiegokolwiek hazardu ![]() Widze że online jest Coristo, http://zarabiam.com/User-Coristo-9435 napisz do niego ![]() RE: od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski - fcbmafi - 20-09-2014 18:25 ok wysłałem do kilka osób prosze teraz o recenzje RE: od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski - marek9999 - 20-09-2014 19:39 no powiem szczerze ze narazie fajnie pograłem 20 minut poradnikiem trzymając sie zasad i 15 zł na plusie ciekawe jak bedzie na dłuższą mete RE: od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski - DJVahn - 20-09-2014 19:41 Strasznie nie fajnie zagrywasz biorąc od kogoś pomysł na poradnik, dodając parę informacji i sprzedając go ponownie. Takie informacje powinny być gratisem dla osob które poradnik od siwrusa zakupiły. ![]() RE: od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski - fcbmafi - 20-09-2014 19:44 poradnik od siwurs byłza darmo n necie jak juz byś chciał wiedziec wiec nie jest to jego poradnik RE: od 20 do 100 zł w godzine system bukmacherski - Szrejter - 20-09-2014 20:03 Zakupiłem poradnik. Wszystko opisane bez żadnych zagadnień ![]() System wydaję się bardzo dobry. Przyznaję, że nawet do głowy mi to nie przyszło, ale może ktoś już widział coś takiego tyle, że nie pomyślał o progresji. Wskazówki pomagają w wygrywaniu. Polecam! |