Wish.com promocja do 96% + 32zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wish.com promocja do 96% + 32zł (/Temat-Wish-com-promocja-do-96-32zl-98215) Strony: 1 2 |
Wish.com promocja do 96% + 32zł - 9452130 - 20-09-2014 01:41 Jak wiecie za założenie konta z reflinka w wish.com dostajecie bon 32zł. Mój reflink http://wish.com/s/2fsWJb Ale to już wszyscy widzą. Ale można wykorzystać błąd sklepu i zamawiać rzeczy dużo taniej. 1. Jak już znajdziemy jakąś ofertę która nas interesuje klikamy save. 2. Odpalamy wish przez aplikację na telefon. 3. W naszym profilu (1opcja od góry będzie ta oferta widoczna) 4. Wchodzimy w nią i klikamy share. Przez fejsa/google+/sms udostępniamy ofertę 3 znajomym. 5. Wracamy do przeglądarki odświeżamy i cieszymy się niższą ceną. Mało niby ale zawsze coś... Jako że mało można pokombinować bardziej i wykorzystać ten błąd sklepu i urwać promocję ponad 80%. W tym celu musimy znaleźć przedmiot który ma kilka wersji w różnych cenach i share dać na najtańszej! Po powrocie do przeglądarki i odświeżeniu zobaczymy że cena zmalała.. czyli norma.. Ale jak z listy wybierzecie inne wersje to ich cena będzie taka sama jak tej najtańszej obniżonej. Przykład. https://www.wish.com/search/kingston#cid=53be91ccff4d6d6df78029da Karta 8gb jak widać kosztuje 27zł. Po wykonaniu kroków 1-5. jej cena spada do 20-23zł. Gdy z listy wybierzecie kartę 64gb jej cena również będzie wynosić 20-23zł. Więc macie promocję z 180zł na 20-23zł (różnie się trafi). Przesyłka 7zł. Koszt karty pokrywa bon więc macie kartę 64gb za 7 zł! Poniżej jeden z dowodów zakupu Poradnik w 100% napisałem sam, lecz sposób mój nie jest. W internecie mnóstwo tego jest a polska jest już znanym krajem w wykorzystywania tego błędu w ostatnich dniach. Jeśli komuś doszła już jakaś paczka z wish.com mógłby mi napisać ile szła ? Dziś zamawiałem i nie wiem kiedy mam oczekiwać i w jaki sposób dotrą. Kurier czy awizo poczty zastanę bo listonoszowi się wnieść nie chciało a może do skrzynki? Za wszelkie informacje będę wdzięczny. Najlepiej na priv. Pozdrawiam i życzę udanych "zakupów" RE: Wish.com promocja do 90% + 32zł - xvgh - 20-09-2014 11:40 Ten sposób niestety raczej nie działa, po zamówieniu będzie takie coś po paru dniach: Cytat: Thank you for shopping with us. Unfortunately, the store was unable to ship your order. Cytat:Fashion Wine Bottle Opener Decapper Tool Set RE: Wish.com promocja do 90% + 32zł - 9452130 - 20-09-2014 13:15 Sporo osób jednak widzę że miało wysłane przedmioty i mam nadzieję że moje też będą.dam znać w tyg na pewno EDIT Jak widać zamówienie poszło do realizacji do sprzedawcy już. Więc teraz tylko czekać na kartę 64gb za 7zł Karta normalnie 180zł. Więc zniżka ok 96%. Gdy będzie wiadomo coś więcej będą kolejne screan shoty. Na ten moment wygląda to jak przy zamówieniu karty 8gb którą bon pokrywa normalnie RE: Wish.com promocja do 96% + 32zł - xvgh - 20-09-2014 18:24 Up, to co napisałeś nic praktycznie nie znaczy, też taki etap miałem ale mi nie wysłali po nim. Jest ktoś kto tak zamówił i ten przedmiot już jest w drodze? RE: Wish.com promocja do 96% + 32zł - VoreCC - 20-09-2014 20:15 Jak dla mnie to zwykła kradzież. Nie nazywajmy tego inaczej, to po prostu kradzież. Nie dość, że dostajesz bon na 32 zł co jest bardzo dużą sumą jak na darmówki, i możesz za to nieźle nałapać, to jeszcze próbujesz dalej doić dzieci z chińskich fabryk. Smutne RE: Wish.com promocja do 96% + 32zł - 9452130 - 21-09-2014 00:28 Nie fabryk a sklepu. Sklep pokrywa straty a chińczyk sprzedający dostaje swoją kasę. Więc wspomagam w ten sposób żółtych braci No przynajmniej większa ich ilość zyskuje niż traci. Bo zyskuje fabryka tych podróbek i sprzedawca, a traci tylko pośrednik czyli wish.com . Ale cóż za błędy się płaci. Ciekawi mnie co z jedną firmą co na allegro ostatnio wystawiła kaski dla motocyklistów warte ok 300 po 2zł przez pomyłkę i w weekend ludzie wykupili ponad tyś sztuk. Jak by to wysłali bo tej cenie to bankructwo pewnie ale nie idzie to z automatu więc na pewno jakoś to odkręcą. RE: Wish.com promocja do 96% + 32zł - xvgh - 21-09-2014 08:22 Jednak zwracam honor, dywan (w rozmiarze L) właśnie do mnie wyruszył! RE: Wish.com promocja do 96% + 32zł - 9452130 - 21-09-2014 11:35 Masz pomysł co jeszcze można tak dorwać? Poza dywanam i kartą? Są ten pendrive różne itd ale pewnie takie nie działające bo necy niskie bardzo. Widziałem wcześniej jeszcze gumki i można było dorwać 120 w cenie 12 czyli za przesyłkę 7 tylko ;D Jak by ktoś miał pytania i mu nie wychodziło można pisać na priv co kilka godz sprawdzam forum RE: Wish.com promocja do 96% + 32zł - Szrejter - 21-09-2014 11:50 Z tego co czytaleem to juz podobno to naprawili. Jak to jest ? RE: Wish.com promocja do 96% + 32zł - 9452130 - 21-09-2014 11:52 Nadal działa można to zrobić nawet na samym fonie i po share po prostu zmienić rozmiar i kupić a tylko zapłacić na pc I inni mówią żeby czekać a ja napisałem żeby odświeżyć kartę w przeglądarce. Mi wtedy łapie od razu. Teraz się zastanawiam czy tego dywanu głupiego nie kupić bo nie mam za bardzo pomysłu co brać na ten sposób jeszcze. Bo z rzeczy które kupię normalnie mam już listę... ojojoj ;D Teraz tylko pozamawiać... niby za kilka zł itd ale 100 się z samych przesyłek uzbiera ;< |