Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak szbyko zarobić 20 zł ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Jak szbyko zarobić 20 zł ? (/Temat-Jak-szbyko-zarobic-20-zl-98214)

Jak szbyko zarobić 20 zł ? - asiorek - 20-09-2014 00:33

Siemka Big Grin
Mam dośc nietypowe pytanie.. Mam kilka kuponów na wish'u i potrzebuje zarobic szybko z 20 zł. Co byście mogli polecić gdzie na pewno bez żadnych inwestycji zarobie te 20 zł ? Aktualnie pracuje na shorte i dopiero 10 bede mial wyplate, a przesylke chcial bym zrealizowac wlasnie jakoś na dniach.. Co byście mogli od siebie polecić ?

RE: Jak szbyko zarobić 20 zł ? - szufliko - 20-09-2014 06:45

moze jakies zlecenia? Zobacz w zakladce pod ta nazwa...

RE: Jak szbyko zarobić 20 zł ? - xardas1020 - 20-09-2014 07:23

4 godziny rozdawania ulotek i masz te 20 zł minimum

RE: Jak szbyko zarobić 20 zł ? - Kickster - 20-09-2014 07:25

jak działasz na shorte to mozesz zadzialac na linkshrink.net tam wyplaty codziennie podobno i od 5 dolarow wyplacaja, wiec jak przycisniesz to w dwa dni zarobisz te 20 zł i na PP Ci wysla, ja tam dopiero od poniedzialku bede dzialal wiec na razie nie jestem w stanie potwierdzic prawdziwosci tych deklaracji, w sensie wyplacalnosci i szybkosci wyplacania Smile Ale sprobowac mozesz

RE: Jak szbyko zarobić 20 zł ? - asiorek - 20-09-2014 08:01

Jak by byla taka możliwość to juz dawno bym tam robił wierz mi..
U nas nie ma czegos takiego bo nie mieszkam gdzies w jakiejś metropolii czy cos tylko malej mieścince.. Raz pamietam jak znajomy roznosil ulotki sklepu komputerowego bo znajomości i wgl.. A tak to nic u nas nie ma niestety ;x

Co do shorte to właśnie dopiero zaczynam nie mam odpowiedniego zaplecza żeby zdobyć jakas poważniejszą sumkę ;x co nie zmienia faktu ze dzis wieczorem sobie siadne i ogarnę co i jak Wink

Jak szbyko zarobić 20 zł ? - Admin - 20-09-2014 08:35

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.