Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytanie o Serwer Proserwer - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359)
+--- Wątek: Pytanie o Serwer Proserwer (/Temat-Pytanie-o-Serwer-Proserwer-98190)

Pytanie o Serwer Proserwer - kobra05 - 19-09-2014 16:23

Witajcie pisze do wasz z takim pytaniem wykupiłem serwer w Proserwer i znalazłem w ich opcjach że oni od razu istalują strony np:

Fora internetowe:
MyBB 1.6.12 [PL] szczegóły
phpBB2 by Przemo 1.12.8 [PL] (nowe) szczegóły
phpBB2 by Przemo 1.12.6 [PL] szczegóły
phpBB3 3.0.12 [PL] szczegóły
SMF 2.0.6 [PL] szczegóły
Portale & CMS:
Drupal 7.25 [PL] szczegóły
Joomla 2.5.17 [PL] szczegóły
PHP-Fusion 7.02.07 Core [PL] szczegóły
WebSPELL 4.2.3a (wersja klanowa) [PL] szczegóły
Blogi:
WordPress 3.7.1 [PL] szczegóły
Sklepy internetowe:
PrestaShop 1.4.4.1 [PL] szczegóły

Kazali żrobic baze ok i teraz mam taki problem jka się dostac do plików
do wgrania stylów , modyfikacja strony , ? bo najczęściej wgrywane było przez Comandera , ale poszedłem na łatwizne i oni za mnie to zrobili .

RE: Pytanie o Serwer Proserwer - Szrejter - 19-09-2014 16:55

Wejdz przez comandera i tam beda

RE: Pytanie o Serwer Proserwer - Panco122 - 19-09-2014 18:31

Wchodzisz przez jakiś program ftp (polecam Filezilla) na swój serwer i tam masz wszystkie zainstalowane pliki...

RE: Pytanie o Serwer Proserwer - kobra05 - 19-09-2014 18:57

ok to znalazłem teraz mam problem że nie ma pliku templates czy da się go samemu napisać ? pro serwer sam wgrał forum
Wszystko pokazuje że sa style w pliku admina -Styles ja wrzucam tam gdzie style to nie pokazuje mi go na forum

To zdięcie z mojego serwa [Obrazek: 41856cd8eade0.png.html]

Zdięcie z serwera

RE: Pytanie o Serwer Proserwer - Panco122 - 20-09-2014 09:54

(19-09-2014 18:57)kobra05 napisał(a):  ok to znalazłem teraz mam problem że nie ma pliku templates czy da się go samemu napisać ? pro serwer sam wgrał forum
Wszystko pokazuje że sa style w pliku admina -Styles ja wrzucam tam gdzie style to nie pokazuje mi go na forum

To zdięcie z mojego serwa [Obrazek: 41856cd8eade0.png.html]

Zdięcie z serwera

To, te pro serwer sam wgrał, to nie ma znaczenia. Wszystkie pliki muszą być na swoim miejscu. Swoją drogą, nie możesz sam sobie tego wgrać i mieć spokój?

RE: Pytanie o Serwer Proserwer - linoskoczek - 20-09-2014 14:25

(19-09-2014 18:57)kobra05 napisał(a):  ok to znalazłem teraz mam problem że nie ma pliku templates czy da się go samemu napisać ? pro serwer sam wgrał forum

Ty masz problem z obsługą MyBB i FTP, a nie Proserwer. Styl wgrywasz albo przez panel, albo przez FTP. Potem musisz go aktywować w panelu administratora np. dla wszystkich użytkowników lub w panelu użytkownika tylko dla Ciebie.