Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Nowy podrozdział - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: [Zamknięty]Nowy podrozdział (/Temat-Zamkniety-Nowy-podrozdzial-9815)

[Zamknięty]Nowy podrozdział - omisiu - 05-07-2010 13:53

Chodzi mi o podrozdział z pytaniami dot. naszego forum.
Ma ktoś jakieś pytanie i pisze je w dziale pytania dot. lockerz.com
Można by było zrobić podrozdział oznaczony pytania dot. zarabiam.com
Oczyściło by to trochę dział z pytaniami o lockerz. Co wy na to?

RE: Nowy podrozdział - KristopheR - 05-07-2010 14:10

Wg mnie jest to niepotrzebne. Pytanie dotyczy Lockerz, więc tam jest. Pytanie dotyczy naszego forym tj. zarabiam.com to też może się tam znajdować. Po co tworzyć specjalny podrozdział jak i tak wszyscy to czytają, a pytam na temat naszego forum jest mało. Tu wszystko działa idealnie, w czasie wakacji są tylko jakieś zaniedbania : DD

RE: Nowy podrozdział - Grabowkers - 05-07-2010 14:14

Również uważam że nie ma takiej potrzeby. Pytania można też zadawać w tym dziale, czyli: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące zarabiam.com

RE: Nowy podrozdział - Admin - 05-07-2010 14:18

Piszesz w dziale właśnie do tego przeznaczonym, osoby które używają innych działow w tym wypadku "pytania dotyczące lockerz" - sa przeważnie użytkownikami którym wszystko jedno gdzie to napiszą czy w newsach czy w offtopicku.

przenosze.

RE: Nowy podrozdział - omisiu - 05-07-2010 15:15

Spoko. Smile

RE: Nowy podrozdział - Daminn - 06-07-2010 00:22

Było ;P Sam to proponowałem. Admin już cię nakierował ;]

[Zamknięty][Zamknięty]Nowy podrozdział - Killer - 19-03-2011 10:05

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.