[Sprzedam]Poradnik na darmowe Serwery vps warte tysiące zł ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Sprzedam]Poradnik na darmowe Serwery vps warte tysiące zł ! (/Temat-Sprzedam-Poradnik-na-darmowe-Serwery-vps-warte-tysiace-zl-98111) |
[Sprzedam]Poradnik na darmowe Serwery vps warte tysiące zł ! - basikj - 17-09-2014 19:30 1.Nazwa przedmiotu : Sposób na darmowe serwery typu vps z windowsem/linuxem a także hostingi domeny itp 2.Opis przedmiotu : Zarabianie po przez sprzedawanie ich dalej bądź na własny użytek 3.Zdjęcia : nie potrzebne 4.Kontakt : pw 5.Cena : 50zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : mbank oraz paypal (Tylko dla zaufanych użytkowników) Oczywiście mogę dać do recki tylko proszę o napisanie do kogo mam się zgłosić. RE: [Sprzedam]Poradnik na darmowe Serwery vps warte tysiące zł ! - piotrekprorok - 17-09-2014 19:34 Wyślij tutorowi do recenzji. Poza tym podejrzanie to wygląda. Ponad 70 % postów nabite w dziale Refback aby tylko przekroczyć próg 50 postów RE: [Sprzedam]Poradnik na darmowe Serwery vps warte tysiące zł ! - basikj - 17-09-2014 19:36 (17-09-2014 19:34)piotrekprorok napisał(a): Wyślij tutorowi do recenzji. Poza tym podejrzanie to wygląda. Ponad 70 % postów nabite w dziale Refback aby tylko przekroczyć próg 50 postów Oczywiście, że chcę wysłać tylko mogę prosić o nazwe tutora? RE: [Sprzedam]Poradnik na darmowe Serwery vps warte tysiące zł ! - konrad123456789 - 17-09-2014 19:42 Nitram, daniel24na RE: [Sprzedam]Poradnik na darmowe Serwery vps warte tysiące zł ! - basikj - 17-09-2014 19:48 Napisane do daniel24ma RE: [Sprzedam]Poradnik na darmowe Serwery vps warte tysiące zł ! - djbaggi - 17-09-2014 21:05 Poradnik zapożyczony z Lockerza, za każde powielanie poradnika bez zgody autora grozi odpowiedzialność. Wpłacała tylko jedna osoba z mbanku i mam adres. [Sprzedam]Poradnik na darmowe Serwery vps warte tysiące zł ! - yazir - 17-09-2014 21:11 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |