Twój internetowy pomocnik! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Twój internetowy pomocnik! (/Temat-Twoj-internetowy-pomocnik-98038) |
Twój internetowy pomocnik! - steo - 15-09-2014 22:24 Twój internetowy pomocnik to nowo powstałe forum komputerowe. Tutaj otrzymasz pomoc! Codziennie staramy się aktualizować treść forum. Webshift dla użytkownika! Dlaczego warto z nami zostać? Serwis WebShift.pl powstał końcem sierpnia 2014 roku. Cały czas rozwijamy forum, a w odróżnieniu od innych, my traktujemy każdego użytkownika indywidualnie, aby jego problem został rozwiązany i mógł z dumą powiedzieć "WebShift rozwiązał mój problem"! Oferujemy: * szybką pomoc, * doświadczoną ekipę, * dostęp do niedostępnych nowinek. Poszukujemy: * redaktorów, którzy tworzyliby nowe poradniki, * moderatorów działu. RE: Twój internetowy pomocnik! - Miciu - 16-09-2014 06:00 Jak wszedłem na te twoje forum, to pierwsze wrażenie było ok. Tylko jest jeden mankament, który mi się wyświetla, a mianowicie zamiast polskich znaków wyświetlają się kwadraty. Niewiem czy to tylko na moim telefonie, lecz czy macie zamiar to poprawić? Wysłane z mojej Xperii Arc S za pomocą Tapatalka 4 RE: Twój internetowy pomocnik! - steo - 16-09-2014 15:49 (16-09-2014 06:00)Miciu napisał(a): Jak wszedłem na te twoje forum, to pierwsze wrażenie było ok. Tylko jest jeden mankament, który mi się wyświetla, a mianowicie zamiast polskich znaków wyświetlają się kwadraty. Niewiem czy to tylko na moim telefonie, lecz czy macie zamiar to poprawić? Witaj, forum jeszcze nie jest przystosowane do wersji mobilnej. Na komputerze będzie działać poprawnie. Pozdrawiam. RE: Twój internetowy pomocnik! - Roro - 16-09-2014 16:12 coś Wam się rozpada ta strona,wszystkie tabele na siebie nałożone RE: Twój internetowy pomocnik! - steo - 17-09-2014 14:16 (16-09-2014 16:12)Roro napisał(a): coś Wam się rozpada ta strona,wszystkie tabele na siebie nałożone U niektórych tak się dzieje. Korygujemy to. Twój internetowy pomocnik! - Hybrid1990 - 30-10-2019 19:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |